Türkiye'yi ayağa kaldıran görüntü! Evin musluğundan çıkan yılanı görünce küçük dilinizi yutacaksınız: İstila başladı!

Türkiye'yi ayağa kaldıran görüntü! Evin musluğundan çıkan yılanı görünce küçük dilinizi yutacaksınız: İstila başladı!

Havaların ısınmasıyla birlikte kış uykusunda olan yılanlar uyandı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman evleri istila edebiliyor. Bu tarz haberler genelde yurt dışından gelirken çekilen son görüntüler ülkemizden. Türkiye'yi ayağa kaldıran görüntü. Evin musluğundan çıkan yılanı görünce küçük dilinizi yutacaksınız. Uzmanlar o ilimizde yaşayan vatandaşları uyardı. Yılan istilası başladı!

Son dönemde yılan haberlerine ilgi oldukça arttı. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte kış uykusundan uyanan yılanlar doğaya akın ediyor. Sosyal medyada çekilen görüntüler ise pes dedirtti. Türkiye'yi ayağa kaldıran görüntü! Mardin'den yaşananları görünce aklınızı yitireceksiniz. Evin musluğundan çıkan yılanı görünce küçük dilinizi yutacaksınız! Uzmanların incelemesi sonrası korkunç gerçek ortaya çıktı. Dünyanın en zehirli yılanı istilaya başladı.

hghghg-2023-05-24t143044-751.jpg

TÜRKİYE'Yİ AYAĞA KALDIRAN GÖRÜNTÜ

Mardin'de korkunç manzara! Musluk suyunda farklı koku ve suda renk değişimini fark eden Halime Aydın, durumu eşine anlattı. Bunun üzerine eve tesisatçı çağıran Aydın'ın eşi karşılaştığı manzara karşısında şoke oldu. Musluğu yerinden çıkaran tesisatçı karşılaştığı manzara karşısında küçük dilini yuttu. Şebekeden yılanın musluğa kadar geldiğini gören tesisatçı, telef olmuş hayvanı bulunduğu yerden çıkardı.

yeni-gfgff.jpg

GÖRÜNCE KÜÇÜK DİLİNİZİ YUTACAKSINIZ!

Yaşanan durumla ilgili duygularını anlatan Halime Hanım, "Sürahiye su koydum fakat renginde hafif değişiklik ve koku vardı. Klor sandım, şişeyi doldurdum akşama doğru eşime söyledim tesisatçı çağırdık. Gelen tesisatçı musluğun başlığını açtı, ayakkabı bağcığı gibi bir şey takılmış dedi iyice baktı. Tornavidayı batırdı, birden yarısı kesildi. Hepimiz irkildik musluğun hepsini açtı, yılanın diğer yarısını da çıkardık, şok oldum" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN