Yapmayanlara ceza kapıda! Kış lastiği fiyatları uçtu, ikincil el lastiğe talep arttı: En ucuzu o rakamdan başlıyor

Yapmayanlara ceza kapıda! Kış lastiği fiyatları uçtu, ikincil el lastiğe talep arttı: En ucuzu o rakamdan başlıyor

Kış lastiklerinde fiyatlar uçtu! Yapmayanlara ceza kapıda! Fiyatını duyan dudağını ısırıyor! Kış lastiği fiyatlarının uçmasıyla ikinci el lastiğe talep artmaya başladı! En ucuzu o rakamdan başlıyor...

Aksaray'da soğuk havaların başlamasıyla birlikte araç sahipleri, kış lastiği ihtiyacını karşılamak için lastikçilere yöneliyor. Ancak, kış lastiği fiyatlarının yüksek olması, vatandaşları ikinci el lastiklere yönlendiriyor.

'EN UCUZU 1000 LİRADAN BAŞLIYOR'

kislik-lastik-ne-zaman-takilir-1.webp

Eski sanayi sitesinde oto lastik işi yapan Hamza Canbulut, konuyla ilgili yaptığı açıklamada kış lastiklerinin en ucuzunun bin liradan başladığını vurgulayarak "Geçen yıl 400 liraydı vatandaşın diyecek bir şeyi yok, vatandaş her şeye alışıyor. Biz Türk vatandaşları her şeye alışıyoruz artık. Fiyatlardan dolayı satışların düşme olasılığı yüksek. Çıkma lastik ve ikinci el lastiğe rağbet daha çok. İkinci el lastik isteyen çok. Kaliteli lastikleri bilinçli insanlar alıyor. Tabi bir de mali cebe bakar bu işler. Cebinde para varsa alırsın, yoksa istediğin kadar kaliteli olsun o yüzden ikinci el daha çok tutuluyor şu anda. Ucuz lastik ve ikinci el lastik, mesela üç kalitede ürün satıyorum ama genelde en ucuzu alıyorlar. İnsanlar bu sene biraz daha ucuza kaçıyorlar ama maddi durumu iyi olanlar can güvenliğini sevenler de kaliteli ürünleri tercih ediyorlar" şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN