15 saniyede çılgın kediyi bulabilir misiniz? Sadece görsel zekası kuvvetli olanlar tek seferde buluyor

15 saniyede çılgın kediyi bulabilir misiniz? Sadece görsel zekası kuvvetli olanlar tek seferde buluyor

Son dönemlerde sıkça karşımıza çıkan optik illüzyon testlerine popülerlik artarken görsel zekası yüksek olan kişilerin başarı seviyesi de oldukça yüksektir. Yoğun dikkat gerektiren bu testlerde bu defa kedinin bulunması gerekiyor. Resimde gizlenen kediyi bulabildiniz mi? İşte resimde gizlenen kedi...

IQ seviyesi yüksek olan kişiler optik illüzyon testlerinde resim içerisinde saklanan cisimleri bulmakta başarılı olduğu konuşuluyor. Görsel zekası kuvvetli olan kişiler 20 saniye içerisinde resimde gizlenen kediyi bulabiliyor. Peki bu zeka testini çözerek rekoru siz kırabilir misiniz?

OPTİK İLLÜZYON TESTİNDE KEDİYİ BULUN

Zeka testinde görsel içerisinde bu defa saklanan kedinin bulunması isteniyor. Söz konusu olan görselde ki yalınlık ise kafaları karıştırdı. Beyin jimnastiği hayranları, rekor sürede resimde gizlenen kediyi bulmak için bulmacayı incelemeye başladı. Görselde herhangi bir kargaşa olmasada kediyi bulamayanların sayısı oldukça fazladır. Bu basit görünen ama zorlu zeka testinde gizlenmiş kedi, kadının sağında yan şekilde resimde yer almaktadır.

Zeka testi kediyi bulanlar IQ yüksek

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN