Balkan Ninnisi dizisi bitiyor mu, final mi yapacak?

Balkan Ninnisi dizisi bitiyor mu, final mi yapacak?

Yaz sezonunda TRT1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Balkan Ninnisi dizisi son zamanlarda final iddialarıyla gündeme geliyor. Dizinin akıbeti birçok kişi tarafından merak edilirken hayranlarının beklediği bir gelişme yaşandı. Peki, Balkan Ninnisi final yapacak mı? Balkan Ninnisi bitecek mi? İşte, Balkan Ninnisi dizisinin akıbeti...

Kültürel değerleri sıcacık aile yaşamıyla harmanlayarak ekrana taşıyan Balkan Ninnisi, yaz aylarından itibaren TRT1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Çekimleri Üsküp'te devam eden dizi Erdal Özyağcılar, Hakan Boyav ve Özlem Türkad gibi oyuncuları bir araya getiriyor.

BALKAN NİNNİSİ BİTECEK Mİ?

Son zamanlarda final iddialarıyla gündeme gelen ve akıbeti belli olmayan diziden güzel haber geldi. Balkan Ninnisi, bir süre daha ekrana gelecek.

 balkan ninnisi final mi yapıyor

Dizinin yeni bölümünde, ev halkı, Murat'ın yaşıyor olmasıyla alakalı son umutlarını da kaybettikleri için sevdiklerine daha sıkı bir şekilde sarılırlar. Süleyman ile Nina, Jovanka ve Ertan mutlu olsun diye her şeyi yapacaktır. Öte taraftan Elena, eskiyle ilgili bütün sırları ortaya dökerek bu sefer herkes mutlu olsun diye uğraşacaktır. Konaktakilerin keyfi yerine gelirken, Şefo ile Ayşen'in aşkları ortalığı karıştırmaya yetecektir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN