Bir döneme damga vuran Bizimkiler'in usta yönetmeninden üzen haber: Durumu kritik

Bir döneme damga vuran Bizimkiler'in usta yönetmeninden üzen haber: Durumu kritik

Bir döneme damga vuran 15 sezon kesintisiz yayınlanan 'Bizimkiler'in usta yönetmeni Yalçın Yelence'den kötü haber geldi. Yelence'nin tedavi gördüğü hastanede beyninde pıhtı atması sonucu yoğun bakıma alınarak uyutulduğu ve durumunun kritik olduğu öğrenildi.

Erdal Özyağcılar, Savaş Dinçel, Ayşe Kökçü gibi usta isimlerin başrollerini paylaştığı Türk televizyonunun en çok sezona sahip ikinci Türk dizisi 'Bizimkiler'in usta yönetmeni Yalçın Yelence'den kötü haber geldi.

Medyaradar'ın haberine göre; 15 yıl boyunca yayınlanan, Bizimkiler dizisinin 458 bölümünün 454'ünü yöneten ve dizinin en önemli mimarlarından olan usta yönetmen Yalçın Yelence'nin İstanbul Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi'nde tedavi görürken beyninde pıhtı atması sonucu yoğun bakıma alındığı ve uyutulduğu öğrenildi.

DURUMU KRİTİK

Daha önceden de ayaklarında yaşadığı sıkıntı nedeniyle bir süredir yürüme güçlüğü çeken Yelence'nin durumunun kritik olduğu belirtildi.

Bizimkiler, 1976 yapımı Kapıcılar Kralı filminin senaryosunu yazan Umur Bugay'ın daha sonra bu filmdeki karakterleri geliştirmesiyle ortaya çıktı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN