Ezgi Mola'dan müjdeli haber! Bunu kimse beklemiyordu!

Ezgi Mola'dan müjdeli haber! Bunu kimse beklemiyordu!

"Masumlar Apartmanı" dizisinde 'Safiye Derenoğlu Ataç' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Ezgi Mola'dan müjdeli haber geldi. Ezgi Mola'dan gelen haber hayranlarını sevince boğdu.

Son dönemin gözde yazarlarından Gülseren Budayıcıoğlu'nun 2004 yılında yayımlanan Madalyonun İçi romanının "Çöp Apartman" bölümünden uyarlanan ve geçtiğimiz 24 Mayıs'ta ekranlara gelen 71.bölümüyle yayın hayatına veda eden TRT1'in reyting rekortmeni "Masumlar Apartmanı" dizisinde 'Safiye Derenoğlu Ataç' karakterini canlandırarak dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu Ezgi Mola'dan müjdeli haber geldi.

Ünlü psikiyatrist, yazar ve sunucu Budayıcıoğlu'nun "Madalyonun İçi" adlı romanından uyarlanarak reyting rekorlarını alt üst eden dizide gösterdiği performansla adından söz ettiren ünlü oyuncu Ezgi Mola'dan gelen haber hayranlarını sevince boğdu.

EKRANLARA GERİ DÖNÜYOR

Son olarak ünlü komedyen Cem Yılmaz tarafından yazıp yönetilen ve 13 Mayıs'ta ABD merkezli online dizi ve film platformu Netflix'te izleyiciyle buluşan 'Erşan Kuneri' adlı dizide 'Alev Alev' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Ezgi Mola, ekranlara geri dönme kararı aldı.

Ezgi Mola iddialı projeyle geri dönüyor: Dünya liderlerini havaya uçuracak

BAŞROL OYNAYACAK

Ezgi Mola, Türkiye'de Haziran ayında kullanıma açılan ve Haziran ayından bu yana abone sayısında hızlı bir artış yaşanan ABD merkezli online dizi ve film platformu Disney Plus'ta izleyiciyle buluşacak "Dünyayı Değiştiren Ayten" adlı dizide başrolü oynayacak.

Ethem Özışık tarafından yazılan dizi Umur Turagay tarafından yönetilecek. Dizide Saadet Aksoy,, Selçuk Yöntem ve Yetkin Dikinciler gibi isimlerin de rol alacağı öğrenildi.

Çekimleri başlayan dizide Ezgi Mola; Arda ve Sevgi adında iki çocuğu olan bir apartman görevlisine hayat verecek. Ayten’in erken tedavi olmazsa hayatı boyunca engelli kalacak olan kızı için paraya ihtiyacı vardır, bu yüzden de kendisine gelen teklifi kabul edip dünyayı sarsan bir olaya neden olur. Dünya liderlerinin olduğu uçağa bomba koyacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN