Çağla Şikel, Arto’dan intikamı fena aldı! Mal varlığına el koyuldu

Çağla Şikel, Arto’dan intikamı fena aldı! Mal varlığına el koyuldu

Ünlü oyuncu ve model Çapla Şikel, geçtğimiz aylarda Arto’ya dava açmıştı. Arto’nun hakaretvari konuşmalarına dayanamayan Şikel, çareyi mahkemede aradı. Dava sonuçlanırken Şikel, Arto’dan intikamını aldı. İşte detaylar…

Çağla Şikel, geçtiğimiz aylarda resmi YouTube hesabından bir video paylaşmıştı. Videoda mini etekle nasıl oturup kalkılması gerektiğini, frikik vermekten nasıl kaçılacağından söz eden Şikel’e Arto’da bir yorum geldi.

“İNSAN ADAPLI OLUR”

Arto, Şikel’in bu videosunun altına, “İnsan adaplı olur. Oturup kalkmasını öğreteceğine televizyonda memelerini 70 milyona göstermemeyi öğretsin” yorumunu yazmıştı.

Ardından sosyal medya hesabından frikik görüntüsünü paylaşan Arto, çok geçmeden bu yorumu sildi.

SESSİZLİĞİNİ BOZDU ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Bu yorumların üzerine sessizliğini bozan Çağla Şikel, soluğu adliyede aldı. İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’ne başvuru yapan ünlü model, Arto’ya hakaretvari yorumlarından dolayı dava açtı. Olaylardan hem maddi hem manevi olarak etkilendiğini beyan eden Şikel, kadınlığının ve anneliğinin aşağılandığını dile getirdi.

MAL VARLIĞINA EL KONULDU

Yaşanan bu olayın ardından İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi, Arto’nun hakaretvari sözlerinden dolayı 10 bin lira tazminat cezası verdi. Arto, cezayı ödemeyince Şikel, Arto’nun 3 aracına, banka hesaplarına, gayrimenkullerine haciz koydurdu. Bu sayede ceza olarak verilen parayı tahsil etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN