Çağla Şıkel ile Emre Altuğ'un büyük oğlu görenleri şaşırttı! Ne ara bu kadar büyüdü kimse anlamadı

Çağla Şıkel ile Emre Altuğ'un büyük oğlu görenleri şaşırttı! Ne ara bu kadar büyüdü kimse anlamadı

Çağla Şikel ile Emre Altuğ oğlunu görenler gözlerine inanamadı. Ünlü çiftin evliliğini dün gibi hatırlayanlar Kuzey'in büyüdüğüne de bir türlü inanmıyor. 7 yıllık evliliklerine sonlandırma kararı alan Çağla Şikel ve Emre Altuğ’un çocukları ise son halleriyle herkesi şaşırttı. İşte Çağla Şikel ve Emre Altuğ ilk çocukları Kuzey'in son hali…

Son günlerin popüler dizisi Yalı Çapkını’nda Orhan karakterine hayat veren Emre Altuğ ile manken Çağla Şikel'in evlilikleri kadar boşanmaları da çok konuşuldu. 10 Ağustos 2008 tarihinde dünya evine giren Çağla Şikel ve Emre Altuğ’un evliliklerinden de iki çocuğu bulunuyor. 7 yıl süren birlikteliklerini 10 dakikada sonlandıran çift hayranlarında fazlasıyla üzdü. Evliliklerinden büyük oğlu Kuzeyin son halini görenler ise gözlerine inanamadı. İşte Çağla Şikel ve Emre Altuğ ilk çocukları Kuzey'in son hali…

ÇAĞLA ŞİKEL VE EMRE ALTUĞ İLK GÖZDESİ KUZEY HERKESİ ŞAŞIRTTI


1990'larda Sezen Aksu, Nilüfer, Sertab Erener, Levent Yüksel gibi ünlü şarkıcıların vokalistliğini yapan Emre Altuğ 1999 yılında çıkardığı ilk albümü İbret-i Alem ile sektörde adını duyurdu.

emre-altug-cagla-sikel.jpg

Müzik kariyerinin yanı sıra oyunculuk sektöründe adını duyurmak isteyen Emre Altuğ, müzik başarısının ardından oyunculuk sektörüne adım attığı. 2000 yılında başrolünde Perihan Savaş, Selçuk Yöntem, Bülent Kayabaş ve Nilgün Belgün'ün yer aldığı Bir Kış Öyküsü adlı müzikalde sahne alan Emre Altuğ oyunculuk sektöründe de adından sıkça söz ettirdi. Kariyeriyle sık sık gündemde yer alan Emre Altuğ özel hayatıyla da çok konuşuldu.

cagla-sikel-dugun.jpg

Emre Altuğ ünlü manken Çağla Şikel ile yaşadığı aşkla da magazin sayfalarında sık sık boy gösterdi. 4 yıllık birlikteliklerine 10 Ağustos 2008 tarihinde evlilik ile taçlandıran Çağla Şikel ve Emre Altuğ evliliklerinden de iki çocuğu bulunuyor.

cagla-emre.jpg

7 yıllık evliliklerini 10 dakika süren duruşma ile sonlandıran ikilinin büyük oğlu Kuzey ise Son günlerin en çok konuşulan isimleri arasında yerini aldı. Kuzey'in son halini görenler, “Maşallah”, “ Koca delikanlı olmuş”, “ Çok canlar yakacak” yorumlarında bulundu.

cagla-sikel-kuzey.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN