Çay fiyatlarında büyük düşüş! O markette 1 kg çay sadece 50 TL'ye satılacak!

Çay fiyatlarında büyük düşüş! O markette 1 kg çay sadece 50 TL'ye satılacak!

Çay fiyatlarının yükselmesi nedeniyle pek çok kişi zorlu bir geçim mücadelesi verirken, o marketteki büyük indirim çayseverleri sevindirdi. 1 kilo çay 50 TL'ye düşerek bir devrim niteliği taşıyan bir indirimle raflarda yerini aldı. İşte o market...

Geçim mücadelesi zorlu bir dönemden geçerken, çay fiyatlarındaki artış pek çok vatandaşı daha da zor durumda bırakmıştı. Ancak, Mayıs ayı itibariyle bir markette büyük bir çay indirimi gerçekleşti.  Bu indirim haberi, özellikle çay tiryakileri arasında büyük bir heyecan yarattı ve kısa sürede yayıldı. Birçok vatandaş, Migros mağazalarına akın ederek bu fırsattan yararlanmak istedi.

İŞTE MİGROS'TA ÇAY 50,50 TL'YE DÜŞTÜ

3

Son zamanlarda artan temel gıda ürünleri fiyatlarına karşılık, bu indirim tüketicilere biraz olsun nefes aldırdı. Migros'un bu indirimi, vatandaşların günlük ihtiyaçlarını daha uygun fiyata karşılamalarına yardımcı olacak gibi görünüyor.

Satış fiyatı 50,50 TL olan 1 kiloluk Migros Rize Siyah Çay, indirimle birlikte 50 TL'ye kadar düştü. Ancak, indirimin ne kadar süreceği konusunda bir bilgi verilmediğinden, çay tiryakilerinin elini çabuk tutarak bu fırsattan yararlanmaları gerekiyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN