Doğalgaz faturası 300 TL üstü gelenler! Faturanızın 150 TL'sini bu banka ödeyecek! Büyük destek başladı, başvurana kapılar açıldı!

Doğalgaz faturası 300 TL üstü gelenler! Faturanızın 150 TL'sini bu banka ödeyecek! Büyük destek başladı, başvurana kapılar açıldı!

Ülkemizde sıklıkla tercih edilen bankalardan biri olan Yapı Kredi tarafından müşterilerine sevindiren bir haber geldi. Yeni yılda da kampanyalarına hız kesmeden devam eden Yapı Kredi bu haberiyle müşterilerini sevindirdi. İşte konuya ilişkin detaylar...

Yapı Kredi, yeni yılda da müşterilerini sevindirecek kampanyalar yapmaya devam ediyor. Resmi internet sitesi üzerinden müşterilerine yeni kampanyayı duyuran Yapı Kredi, kampanyanın 31 Ocak 2023 tarihine kadar devam edeceğini açıkladı. Bütün ayrıntıları Axess internet sitesi üzerinden duyurdu. Kampanyanın adının ise "Kredi kartı ile BES ödemesine 200 TL’ye Varan Worldpuan hediye!" olduğu belirtildi.

Yapı Kredi, yaptığı açıklamada şunlara yer verdi:

- 1 - 31 Ocak 2023 tarihleri arasında Bireysel Emeklilik (BES) yaptırın, ödeme aracınızı Yapı Kredi kredi kartınız olarak belirleyin 75 TL Worldpuan kazanın, 18 yaş altı Bireysel Emeklilik Sözleşmelerinde (BES) ise 200 TL Worldpuan kazanma şansını kaçırmayın.

- Kampanyaya katılmak için World Mobil İndir butonuna tıklayarak World Mobil’i telefonunuza indirebilirsiniz.

- World Mobil’e giriş için kullandığınız şifrenizi unuttuysanız ya da yeni bir şifre almak istiyorsanız Şifre Al/Şifremi Unuttum menüsünden yeni bir şifre oluşturabilirsiniz.

Kampanya detayları

- Eğer Yapı Kredi kartına sahip değilseniz World Mobil, Yapı Kredi Mobil, Yapı Kredi İnternet Şubesi, Müşteri İletişim Merkezi ya da Yapı Kredi şubeleri aracılığıyla başvuruda bulunabilirsiniz.

- Yapılan bu kampanya, Yapı Kredi'nin sattığı “Allianz Yaşam ve Emeklilik” Bireysel ve Gruba Bağlı Bireysel planları içindir.

- Ödeme yöntemi Yapı Kredi kredi kartı olduğu takdirde sözleşmeler kampanyaya dahildir.

- Kampanya kart bazında değil müşteri bazında geçerlidir.

- Kredi kartınızdan yapacağınız ilk ödeme sonrasında Worldpuan kazanacaksınız. Kartından ödeme gerçekleştirmeyenler ödüle dahil olamayacak.

- Kampanyaya katılıp, Bireysel Emeklilik Sözleşmesi imzalarsanız 75 lira, 18 yaş altı Bireysel Emeklilik Sözleşmesi imzalayanlara da 200 lira Worldpuan hediye edilecek.

- Eğer ki kampanya süresince birçok kez sözleşme yaparsanız yalnızca bir kez puan kazanabileceksiniz.

- Kampanyaya katılım sağlamak isteyenler SMS üzerinden ya da World Mobil uygulaması üzerinden işlem yapabilmektedir.

- Katılmak isteyenlerin World Mobil uygulamasına girerek orada yer alan "Hemen Katıl" butonuna basması gerekmektedir. Kampanyaya katılmadığınız takdirde herhangi bir puan kazanamayacaksınız.

- Yapı Kredi bireysel kredi kartı müşterilerinin, SMS ile kampanyaya katılmak için “KAZANBES” yazıp bir boşluk bırakarak müşteri numaralarını 4454'e göndermeleri gerekmektedir.

- Eğer ki kampanyaya SMS üzerinden katılmak istiyorsanız, daha önceden açık statülü minimum 1 adet Yapı Kredi bireysel kredi kartınızın olması gerekmektedir.

- Kişilerin kampanya süresince kazandığı Worldpuanlar, 10 Mart'a kadar kartlarına tanımlanacak. Katılımcıların puanlarını 10 Nisan'a kadar da kullanması gerekecek. Eğer kullanılmazsa geri alınacak.

- Business kartlar, Banka kartları, Albaraka, Anadolubank ve Vakıfbank Worldcard`lar ile yapılan işlemler, iade ve iptal işlemleri, Worldpuan kullanılarak yapılan işlemler kampanya kapsamında değildir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN