Ev hanımları artık maaş alacak! 1.100 TL yardım parası her ay yatacak, bu şartları taşıyanlara anında ödenecek!

Ev hanımları artık maaş alacak! 1.100 TL yardım parası her ay yatacak, bu şartları taşıyanlara anında ödenecek!

Alınan yeni karar üzerine devlet tarafından vatandaşlara zor şartlarda yaşayanlara destek gelirken artık ev hanımları parasız kalmayacak. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan ödemelerin detayları paylaşıldı. Ev hanımlarına ne kadar ödeme yapılacak? Ev hanımlarına destek ödeme başvuruları ne zaman ve nasıl yapılacak?

Birçok vatandaşın yüzünü güldüren gelişme yaşandı. Ekonomik zorluk çekenlere devlet destek vereye devam ederken bakanlık tarafından destek ödemeler yapılmaya başladı. Ev hanımlarına destek ödemeleri yapılacağı bilgisi yoğun ilgi görürken detaylar sıklıkla araştırılmaya başlandı. Ev hanımlarına yapılacak destek ödeme detayları...

EV HANIMLARINA DESTEK ÖDEMESİ

Devlet tarafından her grupta yer alan vatandaşlara destekler verilirken bu defa ev hanımları hedefe alındı. Ev hanımlarına sosyal destek ödemeleri için çalışmalar yapılırken e devlet üzerinden başvurular yapıldığı bilgisi verildi. E-Devlet üzerinden başvuru yapmaları ve başvurularının kabul edilmesi halinde bin 100 TL ödeme yapılırken başvuru yapacak vatandaşların şartları da belli oldu.

ev hanımlarına destek ödemesi

EV HANIMLARINA YAPILACAK DESTEK PAKETLERİ

-Ev hanımlarına bin 100 TL ödeme,

-Aile ve Sosyal Politikalar bakanlık yardım paketi

-Valilik tarafından verilen destek paketleri

-Belediye tarafından sağlanan yardım destekleri 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN