Fenomen dizide yeni oyuncu transferi! Birine veda ederken usta 2 isimle anlaşıldı… Bu sezon bomba gibi geliyor

Fenomen dizide yeni oyuncu transferi! Birine veda ederken usta 2 isimle anlaşıldı… Bu sezon bomba gibi geliyor

Dizilerin yeni sezonuna sayılı günler kala fenomen dizide oyuncu transferi yapıldı! Bir oyuncusuna veda eden yapım iki usta isimler anlaştı. Tüm senaryo alt üst olacak… Yeni sezon bomba etkisi yaratacak, izleyiciler meraklı…

Uzun soluklu diziler yaz başında sezon finali ile ekranlara kısa süreliğine veda etti. Eylül ayında yeni sezonlar tekrar izleyici karşısına çıkmaya başlayacak. Özellikle de reyting rekortmeni diziler büyük bir heyecanla bekleniyor. Teker teker hepsinden güncel haberler gelirken bir bomba da o diziden geldi. Reytinglerde ortalığı yıkan dizide beklenmedik oyuncu transferleri yapıldı. Bu sezon çok konuşulacak!

İKİ USTA OYUNCU O DİZİDE

ATV’nin reyting rekortmeni NGM imzalı Kardeşlerim dizisi yakın zamanda 4. sezonu ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz haftalarda bir oyuncu ile yollarını ayıran dizi, şimdi de iki yeni oyuncuyu kadrosuna kattı. Dolayısıyla senaryoda büyük değişimlerin yaşanacağı düşünülüyor.

dizi.jpg

Alınan bilgilere göre dizini yeni sezonunda ünlü oyuncu Emre Karayel, “Yaman” karakteri ile izleyici karşısına çıkacak. “Bir Kadın Bir Erkek” dizisi ile milyonların gönlünde taht kuran Karayel’in yeni rolü ise heyecan uyandırdı.

dizi2.jpg

Yönetmenliğini Serkan Birinci’nin yaptığı diziye dahil olan diğer isim ise usta tiyatrocu Ayşe Kökçü oldu. Kökçü’nün dizide “Fatma” rolüne hayat vereceği öğrenildi. Öte yandan Orhan karakterinin annesi olarak diziye dahil olacağı biliniyor.

YAKIŞIKLI OYUNCUYA VEDA EDİLMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde edinilen bilgilere göre dizide “Doruk” rolüne hayat veren Onur Seyit Yaran diziye veda etmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN