Görsel zekanızı hemen ölçün! Resimdeki kadını IQ'su yüksek olanlar 9 saniyede fark ediyor!

Görsel zekanızı hemen ölçün! Resimdeki kadını IQ'su yüksek olanlar 9 saniyede fark ediyor!

Sizin için hazırladığımız optik illüzyon testinde gizlenmiş olan kadını bulmanızı istiyoruz. Görsel içinde gizlenen kadını 9 saniyede bulmayı başarırsanız, gözlem becerisi gelişmiş %3'lük insanlar arasındasınız demektir. Peki, görseldeki kadın nerede duruyor? Hadi cevabı birlikte bulalım.

Sizler için hazırladığımız optik illüzyon testi diğerlerine göre bir tık daha zor. Bu testi çözebilen kişilerin zekası ortalamanın oldukça üzerinde. Görselde, saklanan kadını bulmak başta zor gelse de dikkatli ve detaylı şekilde baktığınızda aslında o kadar da zor olmadığını görüyorsunuz.

GÖRSELDE GİZLENEN KADIN NEREDE DURUYOR?

Optik illüzyon testleri, beyni kandıran ve nesneleri algılama yeteneğini zorlaştıran testlerdir. Fizyolojik, bilişsel ve gerçek görsel yanılsamalara optik yanılsama denir. Optik illüzyon testlerinde birçok kullanıcının bilişsel yeteneği ile gözlem becerisi gelişmektedir. Optik illüzyon testleri, gözlem becerisinin dışında zekayı da test etmeyi sağlar.

Yeni testimiz de gözlem beceriniz sayesinde görselde gizlenen kadını bulmanızı sağlıyor. Görselde gizlenen kadını bulabilmek için öncelikle bütün dikkatinizi toplayın ve öyle resme bakın. Görselde ağaçlar ve yapraklar dikkat çekse de çok açık bir yerde gizlenmiş bir kadın bulunuyor. Unutmayın o kadını fark etmek için sadece 9 dakikanız var.

KADINI BULABİLDİNİZ Mİ?

Görseldeki kadın sağ tarafta bulunan büyük ağacın dibine yatmış ve kendini yaparak ve ağaç ile kamufle etmiştir.

 illüzyon testi

Eğer bu görseli 9 dakika içinde çözdüyseniz siz de zeka seviyesi yüksek %3'lük kesimin içindesiniz demektir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN