Herkes botoks yaptırdığınızı zannedecek! Kolajenlerden 10 kat daha etkili! Yara, leke, kırışıklık… Tek damlası yetiyor

Herkes botoks yaptırdığınızı zannedecek! Kolajenlerden 10 kat daha etkili! Yara, leke, kırışıklık… Tek damlası yetiyor

Belirli bir yaştan sonra azalan kolajen üretimi farklı gıdalar ile desteklenmektedir. Cildinizde oluşan kırışıklıkların, yaraların ve lekelerin tedavisi o besinde yatıyor. Tek damlası botoks etkisi yaratırken bildiğiniz kolajenlerden daha fazla etki sağlıyor. İşte doğanın mucizevi kolajeni…

Vücuttaki kolajenin azalması ile birlikte cildinizin elastikiyet yapısı azalırken farklı takviyeler tüketerek kolajen artırımı sağlanır. Doğadaki en güçlü kolajen kaynağı olarak bilinen Propolis cilt hücrelerini kısa sürede onarırken cildin yenilenmesine destek sağlar. Propolis maskesi, kremi ve maskesi ile erken yaşlanmanın önüne geçebilir cildinizdeki leke ve yara izlerini tedavi edebilirsiniz.

CİLDİ GENÇLEŞTİRİYOR

Propolis cildin gereksinim duyduğu kolajeni sağlarken hücreleri hızlı bir şekilde yenilemektedir. Kırışıklık ve ince çizgi görünümünü azaltan kolajen, propolisin içeriğinde gereksiz düzeyde bulunmaktadır. Cildin kolajen seviyesine arşa çıkaran propolis gençleşmenin ve sıkılaşmanın temel kaynağıdır.

propolis-faydalari.jpg

YARA, YANIK VE LEKELERİN DOĞAL ÇÖZÜMÜ

Cildinizde oluşan ince çizgilerin tedavisinde kullanabileceğiniz Propolis aynı zamanda yara, leke gibi problemlerin de önüne geçmektedir. Propolis cilt yüzeyindeki enfeksiyonu önlemek için kullanabileceğiniz gibi yaraların daha çabuk kapanmasını da sağlayabilirsiniz. Propolis tek başına kullanılabileceği gibi ilaçlarla birlikte cilt düzeyinde uygulanabilmektedir.

propolis-nedir.jpg

Cildinizde tahriş olan bölgelere uygulayarak cildi yumuşatıp tahriş oluşumunu engelleyen Propolis, deri yüzeyinde pürüzsüz bir görünüm sağlar. Propolis kullanımı için propolis özütleri, serumlar veya ham propolis kullanabilirsiniz. Propolisler genellikle suda çözünebilir olurlar. Yani birkaç damla propolis özünü cildinize masaj yaparak uygulayabilir ve sabah uyandığınızda su ile temizleyebilirsiniz. Propolisi hem sabah hem de akşamları cildinize uygulayabilirsiniz.

propolis-1.jpg

PROPOLİS NEYE GÖRE SEÇİLİR?

Günümüzde sahte ürünler artarken propolis kullanımında dikkat edilmesi gereken belli başlı detaylar bulunuyor. Aktardan alınan propolislerin mutlaka güvendiğiniz bir yerden alınması gerekmektedir. Güvenilen markaların tercih edilmesinin yanı sıra doğal olup olmadığını da dikkatle incelemeniz gerekiyor. Cildinizde alerjik bir reaksiyon oluşturup oluşturmadığını da test etmeniz gerekmektedir. Polis kullanımından önce mutlaka uzman bir doktora danışmanız gerekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN