İki ay önce baba olmuştu: Murat Yıldırım'dan sevindiren paylaşım!

İki ay önce baba olmuştu: Murat Yıldırım'dan sevindiren paylaşım!

13 Kasım 2016'da Adana'da Faslı oyuncu İman Elbani ile dünyaevine giren ünlü oyuncu Murat Yıldırım, ekim ayında baba olma sevinci yaşamıştı. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hayranlarını sevindirdi.

Londra'da tanıştığı Faslı oyuncu İman Elbani ile 13 Kasım 2016'da Adana'da aile arasında gerçekleşen sade bir törenle dünyaevine giren, geçtiğimiz ekim ayında ise kızı Miray'ın dünyaya gelmesiyle baba olma sevinci yaşayan ünlü oyuncu Murat Yıldırım, sosyal medya paylaşımıyla hayranlarını sevindirdi.

Geçen yıl Mart ayından bu yana TRT1 ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Teşkilat' adlı dizide 'Ömer Atmaca' karakterini canlandıran ünlü oyuncu Murat Yıldırım, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti.

13 Kasım 2016'da Adana'da Faslı oyuncu İman Elbani ile dünyaevine giren ünlü oyuncu, 8 Ekim'de dünyaya gelen kızına Miray adını koyduklarını açıklamıştı.

HAYRANLARINI SEVİNDİREN PAYLAŞIM

Ünlü oyuncu, kızı Miray'ın dünyaya gelmesiyle ilk kez baba olma sevinci yaşarken sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hayranlarını sevindirdi.

İlk kez baba olmanın mutluluğunu yaşayan oyuncu Murat Yıldırım, eşi Imane Elbani ve kızı Miray'la fotoğrafını paylaştı.

Aynı kareyi Yıldırım'ın eşi Elbani de sayfasına taşıdı. Yıldırım, "Hayalimin ötesi... Altıncı yıl dönümüz kutlu olsun. Sen benim neşem ve mutluluğumsun" dedi. Ünlü oyuncunun eşi Elbani ise paylaşımında "Murat ben özel ve çok şanslı bir kadınım. Hayatımızda inanılmaz, harika, nazik, koca yürekli bir koca var" ifadelerine yer verdi.

whatsapp-image-2022-12-26-at-15-44-35.jpeg

8 Ekim 2022 tarihinde çiftin kızları Miray

13 Kasım 2016'da

İki ay önce baba olan Teşkilat dizisinin Ömer'i Murat Yıldırım, eşi Imane Elbani ve kızı Miray'la olan fotoğrafını yayınladı.


Son olarak Teşkilat dizisinde oynayan oyuncu, aile fotoğrafını Instagram'dan yayınladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN