Kütüklerin arasında saklanan kediyi kimse bulamıyor! Sadece keskin gözlü insanlar 9 saniyede bulabiliyor!

Kütüklerin arasında saklanan kediyi kimse bulamıyor! Sadece keskin gözlü insanlar 9 saniyede bulabiliyor!

Ara ve bul meydan okuması, gözlem becerilerinizi ölçebilen popüler bir aktivitedir. Gözlem güçlerinizin ne kadar iyi olduğunu test etmek ister misiniz? O zaman 9 saniye içinde tahta kütüklerde bir kedi bulun.

Ara ve bul bulmacası, bir resimdeki gizli bir öğeyi belirli bir süre içinde bulma temeline dayanır. Bu bulmacaları çözmek odaklanma ve konsantrasyon gerektirir ve katılımcılar için bir başarı duygusu sağlar.

Bu tür faaliyetler, gözlem becerilerini geliştirmede son derece faydalıdır ve aynı zamanda uzun bir günün ardından gevşemeye yardımcı olan bir stres atıcı görevi görür. Hem çocuklar hem de yetişkinler arasında çok popülerdirler ve genellikle bilişsel becerileri geliştirmenin eğlenceli bir yolu olarak kullanılırlar. Dikkatinizi test etmek ister misiniz? O zaman bu hızlı aktiviteyi şimdi deneyin!

1-001.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ KEDİYİ BULABİLİR MİSİN?

Yukarıda paylaşılan görsel, odun kütüklerinin tutulduğu bir dış mekan sahnesini gösteriyor. Tahta kütüklerin arasında gizlenmiş bir kedi var ve onu tespit etmek için 9 saniyeniz var.

Keskin gözlem becerisine sahip kişiler, kediyi zaman sınırı içinde tespit edebilecektir. Resme dikkatlice bakın, tüm alanları tarayın ve gizli kediyi görüp göremeyeceğinize bakın.

GİZLİ KEDİYİ GÖRDÜN MÜ?

Gizli kediyi 9 saniyede tespit etmek zor bir sorudur. Gizli kediyi gördünüz mü? Hayır mı? Dikkatle bakmaya devam edin. Kedi, ilk bakışta fark edilmesini imkansız hale getirerek çevreye kusursuz bir şekilde karışmıştır. Gizli kediyi şimdi gördün mü? Hala bulamayanlar cevabı öğrenmek için okumaya devam edebilir.

OPTİK İLLÜZYON CEVABI

Süre doldu. Görüntüdeki gizli kediyi kaçınız başarılı bir şekilde fark ettiniz? Çoğunuzun şimdiye kadar gizli kediyi görmüş olabileceğine inanıyoruz. Hâlâ kediyi arayanlar aşağıda verilen çözüme göz atabilirler.

2-001.jpg

Saklanan kedi görüntünün sağ tarafında yer almakta olup, konumu kırmızı bir daire ile işaretlenmiştir, yakından bakıldığında kedinin iki tahta kütük arasında yürüdüğü görülmektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN