O Ses Rap kadrosu değişti! Acun Ilıcalı'dan şaşırtan karar: Bir koltuğa iki jüri!

O Ses Rap kadrosu değişti! Acun Ilıcalı'dan şaşırtan karar: Bir koltuğa iki jüri!

Çekimleri 25 Nisan'da başlayan ve Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu online dizi ve film platformu Exxen'de izleyiciyle buluşması planlanan 'O Ses Rap' isimli müzik yarışmasının jüri kadrosu belli oldu.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu online dizi ve film platformu Exxen'de izleyiciyle buluşması planlanan 'O Ses Rap' isimli müzik yarışmasının jüri kadrosu belli oldu. Yarışmanın kadrosunda yer alacak isimler yarışmanın hayranlarını şaşkınlığa uğrattı.

Acun Ilıcalı'nın projesi olan 'O Ses Rap' isimli müzik yarışmasının jüri kadrosunda hangi ünlü isimlerin yer alacağı bir süredir merak konusuydu. Söz konusu konuda dikkat çekici bir gelişme yaşandı.

Geçtiğimiz yıllarda O Ses Türkiye'den transfer olan Hadise'nin de yer aldığı yarışmada jüri üyeleri belli oldu. Çekimlerinin 25 Nisan'da başlayan yarışmada 5 jüri üyesi yer alacak. Mynet'te yer alan habere göre; Programda bir ilk gerçekleşecek.

Söz konusu programın jüri kadrosu 5 kişiden oluşacak. Hadise, Eypio, Murda, Mero’nun olduğu kadroya Sefo da dahil oldu. Yarışmada bu yıl Murda & Mero'nun geçmişte Gökhan ve Hakan Özoğuz ikilisinde olduğu gibi birlikte jüride yer alacağı öne sürüldü.

Ekran Alıntısı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN