Özgür Demirtaş ‘sona geldik’ diyerek duyurdu: Üzülmeyin

Özgür Demirtaş ‘sona geldik’ diyerek duyurdu: Üzülmeyin

Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen Özgür Demirtaş, yeni bir paylaşımla yine gündemdeki yerini aldı. Bu kez üniversite öğrencilerine duyuruda bulunan Demirtaş, “sona geldik” dedi. İşte konuya ilişkin detaylar…

Akademisyen Özgür Demirtaş, resmi Twitter hesabından sık sık gündeme, ekonomiye ilişkin yorumlarda bulunuyor. Her paylaşımı ile dikkat çeken Demirtaş bu kez de üniversite öğrencilerine yönelik yaptığı paylaşımla dikkatleri çekti.

Haziran ayında milyonlarca öğrencinin girdiği üniversite sınav sonuçları geçtiğimiz ay açıklandı. Tercih döneminde de sona gelirken artık milyonlarca adayın planları netleşti. Özgür Demirtaş’ta tam bu konuya ilişkin bir paylaşımda bulundu.

“SON GÜNE GELDİK”

Resmi sosyal medya hesabından paylaşım yapan akademisyen Demirtaş, üniversite sınavına giren ama herhangi bir yeri kazanamayan öğrencilere şu cümlelerle seslendi:

“Üniversite Seçimlerinde son güne geldik.

Kazanamadıysanız ÜZÜLMEYİN.

Kötü puan aldıysanız ÜZÜLMEYİN.

Hayat başarısı ile Okul başarısı aynı şeyler değil UNUTMAYIN.

Kötü bir üniversiteye girmek yerine bir daha sınava girmeyi değerlendirin.

Hepinize kucak dolusu sevgiler…”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN