Resimde gizli bir I harfi var! Sadece IQ'su 140'ın üstünde olanlar 9 saniyede bulabiliyor! Yapabilir misin?

Resimde gizli bir I harfi var! Sadece IQ'su 140'ın üstünde olanlar 9 saniyede bulabiliyor! Yapabilir misin?

Bu en yeni odak testinde, aşağıdaki resimde hızlı bir şekilde I harfini bulun, bu yöntem yüksek bir IQ'nuz olduğunu kanıtlar. Gizli I harfini bulmak için yalnızca 9 saniyeniz var.

Bu odak testinde bu kez yöntem oldukça kolay. Aşağıdaki resimde I harfini bulmanız yeterli. I harfini bulabilirseniz, yüksek IQ'ya sahip insanlar grubuna dahil olabilirsiniz.

Çoğu insan, odak zeka bulmacalarının eğlenceli vakit geçirmek için harika bir yol olduğu konusunda hemfikirdir. Odak testi yapıldıktan sonra hissedilebilecek faydalar, beyninizin keskinliğinin ve zekasının korunmasıdır. Bunun dışında, bu odak testinde IQ zekanız bir yapboz aracılığıyla büyük ölçüde test edilecek.

kapak.jpg

GİZLİ 'I' HARFİNİ 9 SANİYEDE BULABİLİR MİSİN?

Yukarıdaki zeka bulmacası görüntüsüne çok dikkat edin. İlk bakışta gördüğünüz tek şey, görüntüyü dolduran sıfırlardan, birlerden ve ikilerden oluşan sayılardır. Ama sayıların dışında gizli bir harfin de olduğu ortaya çıktı. Resimdeki gizli I harfini bulabilir misin?

I harfini bulma süreniz sadece 9 saniye, eğer bundan daha uzun sürerse sonuç o kadar iyi değil. Ne kadar hızlı bulursanız, IQ zekanız o kadar yüksek olacaktır. Bunun nedeni, IQ zekanızın beyninizin yeni bilgiler aldığında nasıl çalıştığını etkileyebilmesidir.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Süre doldu, cevabı buldunuz mu? Hala bulamadıysanız aşağıdaki resimde doğru cevabı görebilirsiniz. İlk bakışta bir numara gibi görünüyor. Ancak resme dikkatli bir şekilde baktığınızda I harfinin yerini kolayca görebilirsiniz.

2-003.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN