Resimde iki gizli fare var! bulmak için en az 130 IQ'lu olmanız gerekiyor! 10 saniyede bulabilir misin?

Resimde iki gizli fare var! bulmak için en az 130 IQ'lu olmanız gerekiyor! 10 saniyede bulabilir misin?

İnsanların %97, birazdan sunulacak olan zeka bulmacası IQ testinin zorluğunu yanıtlayamadı. Resimdeki iki gizli fareyi 10 saniyede bulursan IQ seviyen ortalamanın üzerinde demektir.

Bu seferki zeka bulmacası IQ testindeki göreviniz oldukça zor çünkü bu meydan okuma yüksek düzeyde gözlem becerisi gerektiriyor. Yalnızca dahiler 10 saniye içinde çözümü bulabilir.

Bu zeka bulmacası IQ testinde gizli fareleri bulun ve bu zor görevi kolayca çözen dahilerin bir parçası olun. Resimdeki fareler nerede saklanıyor? Zaman sınırı içinde bulabilir misin?

1-014.jpg

RESİMDEKİ FARELERİ 10 SANİYEDE BULABİLİR MİSİN?

Bu IQ testini çözerken sadece gözlerinizi ve beyninizi maksimize etmeniz gerekiyor. Zaman sınırı içinde çözmeyi başaran dahilerin arasında omak için 10 saniye veya daha kısa sürede gizli fareleri bulun.

Bu zorluğu zeka bulmacası, görme konusunda ne kadar dikkatli ve titiz olduğunuzu ölçmek içindir. Aynı zamanda mükemmel eğlence alternatifinizdir. Zeka bulmacaları bir görüntüdeki hataları, insanları, hayvanları, nesneleri, kelimeleri veya sayıları bulmaktan oluşur. Bazılarının bir zaman sınırı olduğunu ve diğerlerinin olmadığını belirtmekte fayda var. Ayrıca bu zorluklar, görsel testler veya mantık bulmacaları olarak da bilinirler.

GİZLİ FARELERİ GÖRDÜN MÜ?

Çok sayıda viral zeka bulmacası IQ testi var. Bazılarını çözmek diğerlerinden daha karmaşık ama hepsi senin için çok eğlenceli olacak. Şimdi kimse için olmayan bu viral IQ testinde vizyonunuzu uygulayın ve becerilerinizi sergileyin. Görsel zorlukların hayranıysanız, bu sizin için idealdir. Ardından, viral meydan okumaların düşük kalitesine aldanmayın ve neler yapabileceğinizi gösterin.

Yukarıdaki resme dikkatlice bakın ve bu görsel IQ testinde gizli fareleri bulmaya çalışın.
Bu görsel bulmacada aslan figüründe gizlenmiş 2 fareyi bulmaya çalışan insanların %97 başarısız oldu. 10 saniye içinde bulabilir misin?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Yazının bu kısmına kadar geldiyseniz, bunun nedeni hala resimdeki iki fareyi bulmaya çalışıyor olmanızdır. Sizi strese sokmadan görsel bulmacanın çözümüne bir an önce göz atmaya davet ediyoruz. Aşağıdaki resimde 2 farenin nereye gizlendiğini öğrenin.

2-010.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN