Resimdeki 9 kişiyi sadece IQ'su 140'ın üzerinde olanlar görüyor! Gizli insan yüzlerini 12 saniyede bulabilir misin?

Resimdeki 9 kişiyi sadece IQ'su 140'ın üzerinde olanlar görüyor! Gizli insan yüzlerini 12 saniyede bulabilir misin?

Bu optik illüzyon testinde sadece IQ'su 140'ın üzerinde olan kişiler resimdeki 9 kişiyi görebiliyor. Siz kaç tane görebilirsiniz? Resme dikkatlice bakın ve gizli insanları bulmaya çalışın.

IQ'su 140'ın üzerinde olan insanlardan biri misiniz? O zaman optik illüzyon testini deneyin ve verilen resimde 9 kişiyi bulabilecek misiniz bir bakın. Optik illüzyon şeklinde verilen bu resim sizin için biraz zor olacak. 12 saniyede 9 kişiyi bulabilir misin?

Görevi tamamlamaya çalışmadan önce, lütfen kurallara uyun. Önceki rekoru kırma hızınızı ölçmek için bir zamanlayıcı ayarlayın ve 9 saniye içinde çözmeye çalışın.

kapak4.jpg

RESİMDEKİ 9 KİŞİYİ BULABİLİR MİSİN?

Bu optik illüzyon resimdeki 9 kişiyi sadece en yüksek zekaya sahip insanların bulabileceği iddia ediliyor. Sen kaç kişiyi tespit edebilirsin? Bazen gözlerimiz aslında orada olmayanı görerek yanıltıcı olabilir ve tam tersi, burnumuzun dibindeki şeyleri göremeyerek. Bu mutlaka kötü bir şey değildir, çünkü bu prensipte herkes optik illüzyonları sever.

Gizli resimleri bulmak için vizyonunuzu ve hayal gücünüzü zorlamanız gereken bu ilginç testi çözmek sizin işiniz. Bu resimdeki 9 kişiyi bulabilir misiniz?

GİZLİ İNSANLARI BULDUN MU?

Başınızı kaşımanıza ve sizi son derece şaşırtacak bu optik illüzyon testini çözebilir misin? Bu test oyununu kendinizi veya arkadaşlarınızı eğlendirmek için kullanabilirsiniz. Arkadaşlarınızın başlarını kaşımaya ve şaşırtmaya davet edin. Bu tür testleri ne kadar sık ​​çözerseniz, o kadar çok fayda elde edebilirsiniz. Unutmayın, zihninizi keskin tutmak için pratik yapmaya devam edin.

OPTİK İLLÜZYON CEVABI

Resimdeki 9 kişiyi verilen zaman sınırı içinde bulanları tebrik ediyoruz. Gerçekten yüksek IQ'ya sahip olduğunuzu kanıtladınız. Fakat mücadeleye hala devam edenler için cevabı paylaşıyoruz. Aşağıdaki resme bir göz atın, gizli insanların nerede saklandığını işaretledik.

2-006.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN