Resimdeki aslanı 9 saniyede bulursan senden zekisi yok! Sadece IQ'su yüksek insanlar gizli aslanı bulabiliyor!

Resimdeki aslanı 9 saniyede bulursan senden zekisi yok! Sadece IQ'su yüksek insanlar gizli aslanı bulabiliyor!

Optik illüzyon testleri çözmeyi seven biri misiniz? Bunun gibi etkinlikler oldukça eğlencelidir. Bu resimler üzerinde çalışarak gözlem yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz. Resimdeki aslanı 9 saniyede tespit edebilir misin?

Optik illüzyon testleri üzerinde çalışmak, analitik becerilerin yanı sıra yaratıcı bir zihniyet gerektirir. Çünkü bu resimlerin cevapları bazen oldukça beklenmedik olabiliyor.

Aşağıdaki resme bir göz atın. Resimde, bir geyiği izleyen bir aslan var. Bu optik illüzyon IQ testinde gizli aslanı 9 saniye içinde bulmanız isteniyor.

asln1.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ ASLANI 9 SANİYEDE BULABİLİR MİSİN?

Daha önce açıklandığı gibi, yukarıdaki optik illüzyon testini çözmek için önce resmi dikkatlice incelemeniz gerekir. Görselde, ormanın içinde ayakta bekleyen bir geyik görüyorsunuz. Fakat geyiği izleyen bir aslanın bu resimde bir yere gizlenmiştir. Sizin için zorluk gizli aslanı 9 saniye içinde bulmaktır. Yapabilir misin?

ASLAN NEREDE GİZLENİYOR?

Bu optik illüzyon IQ testi sahip olduğunuz bilişsel yetenekleri bir bakışta ortaya çıkarabilir. Bu nedenle, eğer siz de eğlenerek zeka seviyenizi öğrenmek istiyorsanız bu optik illüzyon testini çözmeye çalışın.

Optik illüzyon resmine tamamen konsantre olmalı ve başarısız olmanıza neden olabilecek diğer dikkat dağıtıcı şeylerden kurtulmalısınız. Sadece iyi gözlem becerisine sahip ve son derece dikkatli olan insanlar 9 saniye içinde gizli aslanı bulabilir.

OPTİK İLLÜZYON CEVABI

Bu optik illüzyon görüntüsünde her ayrıntıya dikkat ederek çözmeniz gerekiyordu. Yalnızca yüksek zekaya sahip kullanıcılar verilen süre içinde gizli aslanı bulabildi. Eğer 9 saniye içinde aslanı bulduysanız, sizi tebrik ediyoruz. Fakat hala aslanı bulamayanlar için çözümü aşağıda paylaşıyoruz. Resme bir göz atın ve aslanın yerini öğrenin.

asln2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN