Resimdeki köpeği 1 kişi bile bulamadı! 15 saniyede bulanların IQ'su en az 140 çıkıyor!

Resimdeki köpeği 1 kişi bile bulamadı! 15 saniyede bulanların IQ'su en az 140 çıkıyor!

Bu optik yanılsama resminde bir köpek göz önünde saklanıyor. Gizli köpeği 15 saniye içinde bulabilirseniz, bir bulmaca şampiyonusunuz. Şimdi bu optik illüzyon mücadelesini deneyerek görüş keskinliğinizi test edin.

Beyninizi kandıran ve nesneleri algılama yeteneğinizi zorlayan görüntüler "optik illüzyon" olarak bilinir. Bilişsel, fizyolojik ve gerçek görsel yanılsamalar, üç çeşit optik yanılsamadır. Optik illüzyonların bir kullanıcının dikkatini çekme ve bir süreliğine tutma yeteneği, onları bu kadar güzel yapan şeydir.

Ek olarak, optik illüzyonlar bilişsel yetenekleri geliştirmeye yardımcı olur ve gözlem becerileri optik illüzyonlardır. Düzenli uygulama ile optik illüzyonları anlama becerisinde hızlı bir şekilde ustalaşılabilir. Gözlem becerilerinizin ne kadar etkili olduğunu test etmek ister misiniz? Bu hızlı optik illüzyon mücadelesini şimdi deneyin.

1-004.jpg

KARDA GİZLENEN KÖPEĞİ 15 SANİYE İÇİNDE BULUN

Optik illüzyonlar, gözlem becerilerini ve zekayı test etmek için en basit araçlardan biridir. Zekanızı test etmenin iyi bir yolu olarak görülse de, bunu yapmanın başka karmaşık yolları da var. Gerçek IQ seviyenizi gerçekten bilmek istiyorsanız, profesyonelce oluşturulmuş IQ testleri öğrenmenin en iyi yoludur.

Başlıktan da anlaşılacağı gibi, bu optik illüzyon testi tamamen karla kaplı ormanda bir köpek bulmakla ilgilidir. Köpeği tespit etmek için 15 saniyeniz var. Senin zamanın şimdi başlıyor..

KÖPEĞİ TESPİT ETTİN Mİ?

Zaman sınırı içinde köpeği tespit edebilirseniz, bir rekor sahibisiniz ve mücadeleyi en hızlı çözenlerden birisiniz. Gerçek bulmaca şampiyonu diyebileceğimiz biri. Köpeği belirtilen süre içinde bulamazsanız endişelenmeyin, gösterdiğiniz çabayı takdir ediyoruz ve sonunda çözümü sağlayacağız.

Ancak, gözlem becerinizin gerçek potansiyelini gerçekleştirmek için önce çözümü kontrol etmemelisiniz. Bu, beceri seviyenizi belirlemenin adil bir yoludur. Köpeği fark ettin mi?

Köpeği daha hızlı bulmak için bir ipucuna mı ihtiyacınız var? İşte ipucu. Görüntüde uzaktan görülebilen ağaçlara odaklanmayı deneyin ve köpeği görüp göremediğinize bakın. Köpeğin kürkü karla karışmış ve köpeğin ilk bakışta fark edilmesini zorlaştırmıştır. Köpeği şimdi gördün mü?

OPTİK İLLÜZYON CEVABI

Süre doldu. Kartal gözlü kullanıcılardan bazılarının köpeği şimdiye kadar başarıyla tespit ettiğine inanıyoruz. Deneyen ancak zamanında bitiremeyenler aşağıdaki çözüme göz atabilirler. Bu sorunu çözmek için ayırdığınız zaman için teşekkür ederiz. Gözlem becerilerinizi geliştirmek için bu tür problemleri daha fazla uygulamaya devam edin.

2-005.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN