Sadece yüksek beyin gücüne sahip insanlar anahtarın doğru deliğini bulabilir! 8 saniyede bulabilir misin?

Sadece yüksek beyin gücüne sahip insanlar anahtarın doğru deliğini bulabilir! 8 saniyede bulabilir misin?

Keskin bir görme duyusuna sahip olup olmadığını öğrenmek ister misiniz? Bu zeka bulmacası IQ testi, hem göz keskinliğinizi hem de zeka seviyenizi test edebilir. 8 saniye doğru anahtar deliğini bulabilir misin?

Çoğumuz farklı türde zeka bulmacaları, IQ testleri denemekten hoşlanıyoruz. Her ne kadar zorlayıcı olursa olsun, çözmek son derece tatmin edici olabilir.

Şimdi kendinize bir IQ testi yapma fırsatı verin. Bu beyin üzerinde çok etkilidir, böylece beyin ve gözlerin keskinliğini ortaya çıkarabilirsiniz.

kapak-002.jpg

RESİMDEKİ ANAHTARIN DOĞRU DELİĞİNİ BULABİLİR MİSİN?

Gözlerinizin keskinliğini kanıtlamaya hazır mısınız? O zaman yukarıdaki resme iyi bakın. Bu resimde bir anahtar ve 4 anahtar deliği bulunuyor. Ancak sadece bir tanesi bu anahtarın doğru deliği. 8 saniyede anahtarın doğru deliğini bulabilir misin?

Günlerinizi başka faaliyetlerle harcamak yerine, bu IQ testini yaparak zihninize bir şans verin.

ANAHTARIN DOĞRU DELİĞİNİ BULDUN MU?

Bu zeka bulmacası IQ testi size dört gözle bekleyeceğiniz bir şey verecek. Bir başka güzel yanı da başkalarıyla kolayca paylaşılabilecek bir hobi olması.

Şimdi düşünün, sanki kapıyı açmak için aceleniz var ama birçok anahtar aynı ve bunlardan birini seçmek zorundasınız. Doğru anahtar deliğini bulmak için zamanınız kısıtlı. Yalnızca yüksek zekalı insanlar 8 saniyede doğru deliği bulabiliyor.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Unutmayın, amaç, beyin ve göz keskinliğini iyileştirmek için mümkün olan en kısa sürede bu zeka bulmacasını çözmektir. Tekrar daha dikkatli bakın, cevabı zaten biliyorsanız, anahtar deliğine uyan anahtarın 3 numara olduğunu çözmüş olmalısınız.

2-005.jpg

Cevabınız doğruysa IQ'nuz gerçekten yüksek demektir. Hala şanssız olanlar için pratik yapmaya devam edin ki beyin ve göz yetenekleriniz maksimuma çıksın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN