Seda Sayan'dan bağış çağrısı! Bakın hangi kuruma istedi?

Seda Sayan'dan bağış çağrısı! Bakın hangi kuruma istedi?

Ünlü sanatçı Seda Sayan, yaptığı son paylaşımda takipçilerine depremzedeler için yardım çağrısında bulundu. Ne kadar bağış yaptığı henüz bilinmeyen Sayan, paylaşımında bakın hangi kuruma bağış yapılmasını istedi?

Deprem bölgesi ve depremzedeler için TürkiyeTekYürek ortak yayına çok sayıda ünlü katıldı. Programdan önce paylaşım yapan ünlü isimler arasında Seda Sayan da vardı. Sayan, sosyal medya hesabından AFAD için paylaşım yaptı.

sayan.jpg

SAYAN'DAN YARDIM ÇAĞRISI

Sosyal medyadan depremin olduğu günden bu yana sürekli paylaşımlar yapan Seda Sayan, TürkiyeTekYürek yayını için de çağrıda bulundu. Çok sayıda yardımın yapıldığı gece için Twitter'dan da binlerce tweet atıldı.

o.jpg

NE KADAR BAĞIŞ YAPTIĞI BİLİNMİYOR

Ortak yayın için yardım çağrısında buluna Sayan'ın henüz ne kadar miktarda bağış yaptığı bilinmezken, yayın öncesi yardım çağrısında buluna ünlü sanatçı programda da yer aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN