ŞOK'ta olay yaratan indirim! Fiyatları görünce 'yok artık' diyeceksiniz! İlk giden ne var ne yok silip süpürecek!

ŞOK'ta olay yaratan indirim! Fiyatları görünce 'yok artık' diyeceksiniz! İlk giden ne var ne yok silip süpürecek!

Şok marketlerde hafta sonuna özel aktüel ürünler kampanyasında 14 Ocak 2023 tarihine satışa sunulacak tüm ürünleri aşağıdaki katalogda inceleyebilirsiniz. Şokta otomobiller için Hugel akü 60ah 999₺ fiyatla satılacak. Ürün n11 üzerinde 860₺ fiyatla satılıyor dikkat edin. N11 kuponları mevcut 800 liraya rahat alırsınız. Diğer oto aksesuarları da çok uygun değil. Nisanla süpürge kesinlikle almayın çekmiyor.

Şok market hafta sonuna özel bir aktüel ürünler kampanyası düzenliyor !!

ŞOK MARKETLERDE HAFTA SONU ÖZEL KAMPANYA: OTOMOBILLER IÇIN HUGEL AKÜ VE ANKER ÜRÜNLERINDE INDIRIMLER

Türkıye'de önde gelen Şok marketler, hafta sonuna özel bır aktüel ürünler kampanyası düzenlıyor. 14 Ocak 2023 tarıhıne kadar satışa sunulacak ürünlerı katalogda ınceleyebılırsınız. Özellıkle otomobıller ıçın Hugel marka aküler, 60ah 999₺ fıyatla satılacak. Ancak, bu ürünlerı N11 gıbı onlıne mağazalarda daha uygun fıyatlarla bulabılırsınız. Ayrıca, otomobıller ıçın başka aksesuarlar da satılıyor ancak kalıtesı düşük olanları almamak ıçın dıkkatlı olmalısınız. Örneğın, Aprılla marka süpürgelerın kalıtesı yetersız olduğu ıçın almamak daha ıyı olacaktır.

şok

şok

Kampanyada ayrıca, Anker marka ürünler de satılıyor. Anker LR30 robot süpürge piyasada 16.000₺ iken Şok'ta 2000₺ daha uygun. Anker eufy security 360 kamera ise piyasada 1000₺ iken Şok'ta 900₺ fiyatla satılıyor. Genel olarak Anker fiyatları piyasadan daha uygun. Bu kampanyayı kaçırmamak için Şok marketlerine gidin ve incelemeye başlayın.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN