ŞOK'ta şok indirim 30 Mayıs'a kadar sürecek! Yaza merhaba indirimi başladı: Listede ne ararsan var!

ŞOK'ta şok indirim 30 Mayıs'a kadar sürecek! Yaza merhaba indirimi başladı: Listede ne ararsan var!

ŞOK Market yazı getirdi! 19 Nisan 30 Mayıs arası sürecek olan bu indirimi kaçırmayın! İşte o muhteşem indirimler...

ŞOK marketin yeni aktüel kataloğu, 20 Nisan-30 Mayıs 2023 tarihleri arasında yayınlandı. Ucuz alışveriş yapmayı sevenler için müthiş fırsatlar sunan katalogda, birçok indirimli ürün bulunuyor. Katalogda yer alan ürünler arasında, kafa bandlı kulaklık gibi şok edici bir indirimle 199 TL'ye satın alabileceğiniz ürünler de var. Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte, kamp sandalyesi, mangal ve deniz şortu gibi ürünlerde de dev indirimler bulunuyor. İşte 20 Nisan-30 Mayıs 2023 tarihleri arasında geçerli olan ŞOK Aktüel kataloğunda yer alan indirimli ürünler listesi...

şok market nisan 2023

ŞOK market, 20 Nisan-30 Mayıs 2023 tarihleri arasında geçerli olacak yeni aktüel kataloğunu yayınladı. Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte, katalogda güneş kremi, kamp sandalyesi, güneş yağı, plaj elbisesi ve mangal ürünleri gibi birçok üründe indirimli fiyatlar yer alıyor. Bu hafta katalogda yerini alan indirimli fiyatlar, 30 Mayıs tarihine kadar geçerli olacak. İşte 20 Nisan'da başlayacak ve 30 Mayıs'ta sona erecek ŞOK indirimli ürünler kataloğu...

şokta yaz aktüel ürünleri

ŞOK market, 20 Nisan-30 Mayıs 2023 tarihleri arasında geçerli olacak yeni aktüel kataloğunu yayınladı. Katalogda birçok indirimli ürün bulunuyor. Konsantre Yumuşatıcı 32 TL, 32'li 3'ü 1 Arada 65 TL, Sıvı Deterjan 40 TL ve Davranış Eğitimi Kitap Çeşitleri 9,99 TL gibi birçok farklı üründe indirimli fiyatlar sunuluyor.

şok aktüel ürünleri nisan

Ayrıca, ortalama 100 Tl değerindeki sayısız oyuncak, Gardrop, Şifonyer, Metal Ayaklı Katlanır Masa, Gaming Monitör, Kablolu Kafa Bantlı Kulaklık, Gamer Mouse 199 TL ve Çerçevesiz Gaming Monitör gibi farklı kategorilerdeki ürünlerde de indirimli fiyatlar mevcut.

Bu katalogda ayrıca, yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte kamp sandalyesi, mangal, güneş kremi, güneş yağı ve plaj elbisesi gibi ürünlerde de indirimler yer alıyor. Bu fırsatları kaçırmamak için 20 Nisan-30 Mayıs tarihleri arasında ŞOK marketleri ziyaret edebilirsiniz.

şok aktüel ürünleri nisan

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN