Survivor şampiyonu Turabi açtı ağzını yumdu gözünü! Aman Acun Ilıcalı duymasın: Herkesi şaşırtan açıklama!

Survivor şampiyonu Turabi açtı ağzını yumdu gözünü! Aman Acun Ilıcalı duymasın: Herkesi şaşırtan açıklama!

Survivor yarışması ile hafızalar kazınan Turabi Çamkıran, Acun Ilıcalı hakkında öyle şeyler söyledi ki duyanların ağzı açık kaldı. Detaylar haberimizde…

TV8’in en çok izlenen yarışma programlarından birisi olan Survivor’da yaşadığı tartışmalar ve şampiyonlukları ile çok konuşulan Turabi Çamkıran’ dan yine çok konuşulacak bir çıkış geldi. İşte detaylar…

banka

TURABİ'DEN ŞAŞIRTAN ACUN ILICALI ELEŞTİRİSİ: SURVİVOR FATİHİ BENİM AMA SURVİVOR BENİM İÇİN BİTTİ

TV8 Ekranlarının popüler yarışması Survivor'ın unutulmaz yarışmacısı Turabi Çamkıran, üst üste ikinci kez Survivor Şampiyonu oldu. Sosyal medya paylaşımlarının sıkça konusu olan Turabi, Acun Ilıcalı ve Survivor'ın önceki sezon yarışmacıları hakkında söyledikleri herkesi şaşırttı.

TV8 ekranlarının fenomen yarışması Survivor'ın popüler yarışmacısı Turabi Çamkıran, Survivor tarihine adını altın harflerle yazdırmış tam iki kez şampiyon olmuştu. Survivorun efsane yarışmacısı Turabi, Acun Ilıcalı ve Survivor'ın geçen sezon rakipleriyle ilgili sözleri ve sosyal medya paylaşımları magazin gündemine bomba gibi düştü...

''LÜKS VİLLAMDA BİRBİRİNDEN GÜZEL MANKENLERLE''

Turabi, Survivor Şampiyonlarını eleştiri yağmuruna tuttu ve yaklaşan yeni projeler hakkında yorum yaptı. Turabi, ``Nisa tüm Survivor şampiyonlarının olduğu gibi SMS ile şampiyon olur, bazı yarışmacılar ömür boyu bunu unutamaz, ben de Hollywood’da lüks villamda, birbirinden güzel mankenlerle aksiyon filmlerine hazırlanırım. Yakında güzel projelerle karşınıza tekrar çıkacağım’‘dedi.

Turabi, sosyal medya hesabından sorulan "Bu sene Survivor`a katılacak mısın?" sorusuna cevap verdi. Turabi, "Survivor tam anlamıyla İstanbul gibi, fethi zor, fatihi tek" dedi.

''ARTIK SURVİVOR’DAN EMEKLİYİM''

Turabi kendisine sıklıkla sorulan "Survivor'a katılacak mısın?" sorusuna ise "Sormaktan vazgeçin arkadaşlar. Artık Survivor’dan emekliyim. Bir daha gelmeyi düşünmüyorum. Gelmem için önce Acun abinin kendisinin beni araması lazımdı, yanındaki arkadaşının araması değil." Diye net bir şekilde yanıtladı.

Turabi, ''Artık bu saatten sonra arasa da gitmem. 2 defa şampiyon olmuş, ve Survivor adına yarışıp dünya şampiyonu olmuş ben yerine, özel jetiyle getirdiği Nusret yarışsın. Hem Nusret parkurlara tuz, Atakan da yarışmacılara diz ve dirsek atar, hatta hızını alamayıp hakedenlerin totosunu tekmeler ama Hayim düşer, dopingli hırsızın biri çıkar itiraz eder, Nagihan “Kıskanıyorun oğlum” diye ağzına çarpar, deli Taner herkesi kafese davet eder, Berkan “tranquilo” diyerek herkesi yatıştırır, herkes tüm bu olanlar için Hakan'ı suçlar, Bozok adada patates satar'' diyerek yarışmacıları da eleştirdi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN