Survivor sayesinde ün kazanmıştı! Turabi'den Acun Ilıcalı'ya olay sözler! Açtı ağzını yumdu gözünü!

Survivor sayesinde ün kazanmıştı! Turabi'den Acun Ilıcalı'ya olay sözler! Açtı ağzını yumdu gözünü!

2014 Survivor Gönüllüler takımında yer alan ve yarışmada şampiyonluğa ulaşarak ün kazanan Turabi Çamkıran, sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımda Acun Ilıcalı'yı hedef aldı.

2013 yılında Yetenek Sizsiniz Türkiye adlı yarışmaya katılan daha sonrasında ise Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor yarışmasına 2014, 2015 ve 2018 yıllarında katılarak yarışmada gösterdiği performansla adından söz ettiren ve son dönemdeki açıklamalarıyla gündeme gelen Turabi Çamkıran, Acun Ilıcalı'yı hedef alarak dikkatleri üzerine çekti.

Survivor yarışmasında gösterdiği performans sonrasında 'Turabi' olarak hafızalara kazınan Turabi Çamkıran, sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunarak "Survivor'a katılacak mısın?" sorusuna yanıt verdi. Turabi'nin açıklamasında Acun Ilıcalı'yı hedef alması dikkatleri çekti.

"ACUN ABİNİN KENDİSİNİN..."

Turabi paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Sormaktan vazgeçin arkadaşlar. Artık Survivor’dan emekliyim. Bir daha gelmeyi düşünmüyorum. Gelmem için önce Acun abinin kendisinin beni araması lazımdı, yanındaki arkadaşının araması değil

Artık bu saatten sonra arasa da gitmem. 2 defa şampiyon olmuş, ve Survivor adına yarışıp dünya şampiyonu olmuş ben yerine, özel jetiyle getirdiği Nusret yarışsın. Hem Nusret parkurlara tuz, Atakan da yarışmacılara diz ve dirsek atar, hatta hızını alamayıp hak edenlerin totosunu tekmeler ama Hayim düşer, dopingli hırsızın biri çıkar itiraz eder, Nagihan “KISKANIYORSUN OĞLUM” diye ağzına çarpar, deli Taner herkesi kafese davet eder, Berkan “tranquilo” diyerek herkesi yatıştırır, herkes tüm bu olanlar için Hakan'ı suçlar, Bozok adada patates satar'' diyerek yarışmacıları da tek tek eleştirdi.

Turabi Survivor şampiyonlarını eleştirerek yeni projeleri hakkında açıklamalar yaptı. Turabi, ''Nisa tüm Survivor şampiyonlarının olduğu gibi SMS ile şampiyon olur, bazı yarışmacılar ömür boyu bunu unutamaz, ben de Hollywood’da lüks villamda, birbirinden güzel mankenlerle aksiyon filmlerine hazırlanırım. Yakında güzel projelerle karşınıza tekrar çıkacağım''

turabi paylaşımmm

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN