Ünlü ekonomistten kritik uyarı! Dolar biriktirenler o günü beklesin: Uçacak!

Ünlü ekonomistten kritik uyarı! Dolar biriktirenler o günü beklesin: Uçacak!

2023 yılı itibariyle dolar kurunda büyük değişiklikler meydana gelmeye başladı. İşte ekonomistlerin büyük iddiaları.

2023 senesi itibariyle alım gücünü etkileyen dolarda ilerlemeler meydana gelmeye başladı. Dolar tahminleri ham vatandaşlar hem de uzmanlar tarafından sunulurken ekonomist Selçuk Gezer’de çarpıcı bir yorumda bulundu.

Dolarda İyi Günler Geliyor!

2023 dolar kurunda yaşanmaya başlamış olan gelişmelerle birlikte vatandaşları büyük bir merak sardı. Bu durum üzerinde ekonomistler öngörülerini tüm detayları ile paylaştı.

dolar kuru

Türkiye enflasyonu %84 olarak belirlendi. Ekonomist Selçuk Geçer ise enflasyonun düşmesi durumunda olan iddiaları tamamen reddetti. Reddetmesinin üzerine;

‘’ Enflasyon %30’a düşecek diye söyleniyor ve bu tamamen aldatmacadır. Asgari ücretin açlık sınırının yarında kalması bekleniyor. ‘’ diye açıklamada bulundu.

Bunlar İyi Günlerimiz!

Dolar kuru hakkında söyledikleri sayesinde sürekli gündemde kalan Selçuk Geçer son zamanlarda da çarpıcı yorumları ile ilgi odağı olmuş bulunmakta. Bu kapsam altında ekonomist Selçuk Geçer neticede yapılacak olan dolar düzenlemeleri kapsamlarında doların ne derece etkileneceği konusunda da düzenlemeleri yaptı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN