Ünlü rapçilerden 'Otomatik Portakal' müzikali: Yönetmen koltuğunda Beşikçioğlu çifti var

Ünlü rapçilerden 'Otomatik Portakal' müzikali: Yönetmen koltuğunda Beşikçioğlu çifti var

Stanley Kubrick imzalı 'Otomatik Portakal' filmi, rap müzikali oluyor. Yönetmenliğini Erdal Beşikçioğlu ve Elvin Beşikçioğlu üstlendiği müzikalin başrolünde yer alan Şanışer'e ise Sokrat St, Ados, Kamufle, Redo ve Müjde Kızılkan gibi şarkıcılar eşlik ediyor.

Anthony Burgess’ın 1962 tarihli romanından beyazperdeye uyarlanan Otomatik Portakal filmi, müzikal olarak izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. 1971’de yönetmen Stanley Kubrick tarafından sinemaya uyarlanan yapımın, Türkiye'de müzikal olarak sahneleneceği versiyonun başrolünde Şanışer adıyla bilinen rap şarkıcısı Sarp Palaur yer alacak.

ERDAL VE ELVİN BEŞİKÇİOĞLU ÇİFTİ YÖNETMEN KOLTUĞUNDA

NTV'de yer alan habere göre, Behzat Ç serisinde canlandırdığı karakter ile hafızalara kazınan oyuncu Erdal Beşikçioğlu ve oyuncu Elvin Beşikçioğlu'nun birlikte yazıp yönettiği müzikalde; Alex karakterini canlandıran Şanışer’e Sokrat St, Ados, Kamufle, Redo ve Müjde Kızılkan gibi şarkıcılar eşlik ediyor.

Modernleşmenin sancılarını ve toplumun baskı altında olmasının sonuçlarını bir grup gencin kurduğu çete üzerinden sahneye taşıyan eser, dansı ve rap müziği edebiyatla buluşturuyor.

MÜZİKAL İÇİN YENİ BESTELER

Müzikalde, müzisyenlerin oyunculuk ve dans performanslarının yanında 'Otomatik Portakal' için besteledikleri yeni şarkılar da yer alıyor.

Koreografisi Tan Temel ve Evrim Akyay’ın, dekor tasarımı Barış Dinçel’in imzasını taşıyan müzikal, 28 Eylül’de Zorlu PSM’de seyirciyle buluşacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN