Vakıfbank müşterilerine müjde! Tek bir tıkla 400 TL para iadesi yapılacak: tek şartı var

Vakıfbank müşterilerine müjde! Tek bir tıkla 400 TL para iadesi yapılacak: tek şartı var

Dikkatleri üzerine çeken bir duyuru ile Vakıfbank, market alışverişlerini daha uygun hale getirmek isteyen müşterilerini sevindirdi. İşte ayrıntılar...

Vatandaşların uygun fiyatlı gıda ürünleri arayışlarına çözüm olabilecek Vakıfbank kampanyası duyuruldu. Kampanyaya katılanlara 400 TL ödeme yapılacak.

400 TÜRK LİRASI DEĞERİNDE WORLDPUAN

vakıfbank

Vakıfbank müşterilerini memnun etmek amacıyla yeni bir kampanya duyurusu yaptı. Bankanın Nisan ayı sonunda duyurduğu kampanya ile ilgili detaylar da merak konusu oldu.

Kampanya, 25 Mart ila 30 Nisan 2023 tarihleri arasında geçerli olacak ve VakıfBank Worldcard sahiplerine özel olarak düzenlendi. Kampanyaya katılmak isteyenler son 2 günlerini kaçırmadan hemen harekete geçmeliler.

Kampanya kapsamında, üye işyerlerinden yapılan gıda, kasap, manav, market ve şarküteri alışverişlerinde VakıfBank Worldcard kullanarak yapılacak ödemelerde geçerli olacak. Kampanyaya katılanlar, bu alışverişlerinde 400 TL Worldpuan kazanma şansı elde edecekler.

Bu kampanya, market alışverişlerinde yaşanan zamlardan bunalan vatandaşların yüzünü güldürüyor. Vakıfbank'ın müşterilerine sağladığı bu avantajlı kampanya, hem bireysel müşterilerin hem de işletmelerin yararlanabileceği bir fırsat sunuyor.

KATILIM ŞARTLARI AÇIKLANDI

vakıfbank

Vakıfbank'ın düzenlediği kampanya ile ilgili detaylar belli oldu ve kampanyaya katılım şartları da açıklandı. Kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşların SMS veya VakıfBank Mobil uygulaması üzerinden başvuru yapmaları gerekmektedir. SMS ile başvuru yapmak isteyenler, kredi kartlarının son 6 hanesini yazdıktan sonra bir boşluk bırakarak "GIDA" yazıp 66-35'e SMS göndermelidirler. VakıfBank Mobil uygulaması üzerinden kampanyaya katılmak isteyen kişiler ise "Cepte Kazan" bölümünden tıklamalıdır.

Kampanyaya katılım için son tarih 30 Nisan 2023'tür. Kampanya kapsamında VakıfBank Worldcard ile üye işyerlerinden gıda, kasap, manav, market ve şarküteri alışverişlerinde geçerli 400 TL Worldpuan kazanma fırsatı bulunmaktadır. Kazanılan Worldpuanlar, 5 Mayıs 2023 tarihinde yüklenecektir ve yüklenen tarihten itibaren bir gün sonra kullanılabilecektir.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Vakıfbank kampanyası, market alışverişlerinde ekonomik çözüm arayanların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Bankalar, müşterilerinin memnuniyetini sağlamak için düzenledikleri kampanyalarla vatandaşların hayatını kolaylaştırmaya devam ediyorlar.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN