Vuslat Doğan Sabancı'dan bot kazası sonrası ilk fotoğraf

Vuslat Doğan Sabancı'dan bot kazası sonrası ilk fotoğraf

Geçtiğimiz ağustos ayında Yunanistan'da geçirdiği tekne kazasının ardından Vuslat Doğan Sabancı, Instagram hesabından ilk kez kendi fotoğrafını paylaştı. Doğan, paylaşımında kazadan önce kendisiyle yapılan bir röportaj için çekilen fotoğraflarını kullandı.

Vuslat Doğan Sabancı ve eşi Ali Sabancı, 25 Ağustos'ta Yunanistan'ın Leros Adası açıklarında tekne kazası geçirmişti. ABD'de üç estetik operasyon geçiren Vuslat Doğan Sabancı haftalar sonra Instagram hesabından ilk kez fotoğrafını paylaştı.

df.jpg

EVİNDE FOTOĞRAF ÇEKİMİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Vuslat Doğan Sabancı'nın Financial Times'a verdiği röportajda İstanbul'daki evinde bir fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.

Sabancı, röportajda kullanılan fotoğrafını alıntılayarak sosyal medya hesabından uzun bir aradan sonra ilk kez kendisini paylaştı.

Sabancı paylaşımında, "Financial Times’ın özel çalışması için röportaj vermek büyük keyifti. Bu önemli yayında Vuslat Vakfı’nın Cömert Dinleme konusunda yaptığı çalışmalara yer vermesi beni ayrıca mutlu etti. Ağustos ayında yapılan röportaj bu hafta sonu yayımlandı. Rosanna Dodds'a ve resimler için Kerem Uzel’e teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN