Yağmurdan aracına gidemeyince ayağına çağırdı! Böyle bir teknoloji görülmedi... Resmen sürücüsünün ayağına gitti

Yağmurdan aracına gidemeyince ayağına çağırdı! Böyle bir teknoloji görülmedi... Resmen sürücüsünün ayağına gitti

Sosyal medyada viral olan görüntüler görenlerin ağzını açık bıraktı. Bir sürücü aşırı yağmurdan arabasının yanına gidemeyince aracı ayağına çağırdı. Böyle bir teknoloji daha önce görülmedi... Resmen sürücüsünün ayağına gitti.

Son yıllarda her geçen gün artan teknoloji artık arabaları da neredeyse insan kıvamına getirdi. Özellikle de o araç, akıllı sistemiyle görenleri kendine hayran bırakıyor. Son olarak sosyal medyada paylaşılan bir görüntü ise "pes" dedirtti. Yağmurdan dolayı aracına gidemeyen sürücü aracı ayağına getirtti. İşte o görüntüler...

ARACI AYAĞINA ÇAĞIRDI

Elon Musk'ın şirketine ait Tesla marka araba, yüksek teknolojisiyle dikkat çekmeye devam ediyor. Akıllı arabalarda resmen çığır açan bu model sürücüsü olmadan gösterdiği performansla hayrete düşürüyor. Son olarak da sosyal medyadaki görüntüler aracın ne kadar muazzam olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Bir vatandaş aracına gitmek için mekandan çıkış yaptı lakin aşırı yağmurdan dolayı arabaya gidemedi. Hal böyle olunca tek bi tuşla Tesla marka arabasını ayağına çağırdı. Araç, sürücüsü olmadan inanılmaz hamlelerle adamın ayağına gitti.

yeni-proje-10.jpg

BÖYLESİ TEKNOLOJİ GÖRÜLMEDİ

Sosyal medyada viral olan Tesla araba, sürücüsünün ayağına gidince görenleri şaşkına çevirdi. Tek bir komutla adeta bir insan gibi sergilediği performans herkesi hayretler içinde bıraktı. Oldukça pahalı olan bu teknolik araba "verilen paraya değer" yorumlarını aldı.

Yağmurdan ötürü arabasının yanına gidemeyen vatandaşın Tesla'ını ayağına çağırması böylesi bir teknolojinin görülmediğini gözler önüne serdi.

yeni-proje-9.jpg

TESLA ARABA FİYATI

Tesla Model Y Türkiye fiyatı 3 farklı özelliğe göre belirlendi. İşte Tesla’nın internet adresinde yer alan fiyat listesi…

• Arkadan itiş Model Y 1.231.290 TL (tahmini fiyatlara göre ÖTV + KDV dahil fiyatı 2.322.468 TL)

• Çift motorlu dört çeker Model Y Long Range 1.287.020 TL (ÖTV+KDV dahil tahmini fiyat 2.424.229 TL)

• Çift motorlu dört çeker Model Y Performance 1.415.680 TL ( ÖTV+KDV dahil tahmini fiyat 2.726.412 TL)

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN