Yalı Çapkını dizisine bomba transfer! Teşkilat dizisinden Yalı Çapkını’na hızlı bir geçiş… Pelin’in dayısı geliyor

Yalı Çapkını dizisine bomba transfer! Teşkilat dizisinden Yalı Çapkını’na hızlı bir geçiş… Pelin’in dayısı geliyor

Star TV’nin izlenme rekorları kıran Yalı Çapkını dizisi yeni sezona oldukça hızlı başladı. Özellikle de oyuncu değişiklikleri ile diziye yeni bir soluk geldi. Şimdi de Yalı Çapkını dizisine bomba bir transfer geliyor! Teşkilat dizisinde Yalı Çapkını’na geçti. Pelin’in dayısı olarak diziye dahil olacak…

Her hafta Cuma akşamları Star TV’de yayınlanan Yalı Çapkını dizsi reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Bu sezonun başında bazı oyuncuları ile yolunu ayıran dizi eski oyuncuları son bölümde yine kadroya kattı. Pelin ve annesinin diziye girmesi ve Pelin’in hamile olması izleyicide büyük bir tepkiye yol açarken şimdi de Pelin’in dayısı diziye resmen bomba gibi düşecek. İşte konuya ilişkin detaylar…

YALI ÇAPKINI’NA BOMBA TRANSFER

Oldukça geniş bir izleyici kitlesine sahip olan Yalı Çapkını, son bölümü ile izleyenleri hayrete düşürdü. Pelin ve annesi yeni sezonun başında projeye veda etmişti lakin iki isim yeniden rol almaya başladı.

yeni-proje-008.jpg

Pelin’in hamile bir şekilde Ferit’in karşısına çıkması ve annesi ile kurduğu planlar izleyici sinir krizine sokarken şimdi de Pelin’in dayısının diziye dahil olacağı konuşulmaya başlandı. İddialara göre Pelin’in dayısı rolünü ise son olarak Teşkilat dizisinde Halit Başkan rolünü üstlenen Turgut Tunçalp olacak.

yeni-proje-1-010.jpg

TURGUT TUNÇALP YENİ PROJESİNDE

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Teşkilat gibi dizilerde izlediğimiz ve oyunculuğu ile büyük bir kitleyi kendine hayran bırakan Turgut Tunçalp, Yalı Çapkını dizisinde Pelin’in dayısını canlandıracak.

yeni-proje-2-009.jpg

Pelin, dayısının geri kafalı olduğunu ve evlenmeden Ferit ile görüştürmeyeceğini söylemişti. Hatta daha da ileri giderek Ferit'in çocuğunu bile göremeyeceğini belirtmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN