Yeni yılda borç sıkıntısına son! İki bankadan 100 bin TL'ye kadar borç kapatma kredisi! Zaman daralıyor son tarih...

Yeni yılda borç sıkıntısına son! İki bankadan 100 bin TL'ye kadar borç kapatma kredisi! Zaman daralıyor son tarih...

2022’nin son günlerinde borcunuzu ödeyebilirsiniz. Garanti Bankası ve Yapı Kredi Bankası 100.000 Türk Lirası borç kapatma kredisi sunuyor. Kampanya detayları neler? Sorusu ise borcu olan vatandaşlar tarafından merak içerisinde araştırılmaya başlandı. Bu sorunun cevabına ve daha fazlasına haberimizden göz atabilirsiniz…

2022 yılı sonuna kadar bu bankalar aracılığıyla nakit ihtiyacı olan kişilere kredileri aynı gün içinde ödenecektir. Bu bankalar, borçlarını ödemek isteyen vatandaşlara düşük faiz oranlarıyla 24 ay vadeli kredi imkanı sunuyor. 2022 yılı sonuna kadar Garanti Bankası ve Yapı Kredi Bankası tarafından başlatılan bu kampanyalara katılarak borç konsolidasyon kredisi kullandırılmaktadır.

GARANTİ BANKASI BORÇ KAPATMA KREDİSİ

Garanti Bankası borç kapatma kredisi kampanyasına katılmak isteyen vatandaşlar şubeye gitmeden internet sitesi üzerinden başvuru yapabilirler. Banka, daha önce Garanti Bankası'ndan kredi almış ve kredi ödemelerini düzenli yapan tüm vatandaşlara hızlı sonuç vererek ihtiyaç kredisi imkanı sunmaktadır. Borç silme kampanyalarına katılmak isteyen vatandaşlar için düzenlenen bu kampanyalardan yararlanmak isteyen

borç kapatma kredisi

Garanti Bankası ve Yapı Kredi Bankası bu kampanyadan yararlanmak isteyip borçlarını kapatmak için başvuru yapanlara aynı gün içerisinde işleme alınacaktır. Garanti Bankası ve Yapı Kredi Bankası'ndan krediniz varsa ve uygun faiz oranıyla kredi almak istiyorsanız başvurunuzu yaparak 5 dakikada sonuç alabilirsiniz. Garanti Bankası ve Yapı Kredi Bankası'ndan borç kapatma kredisi almak isteyen tüm vatandaşlar, başvuru koşullarını sağlamaları halinde hızlı kredi kullandırımı alabilecekler. Bir banka şubesine giden vatandaşlar ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isterlerse aynı şartlarda kredi alabiliyorlar.

YAPI KREDİ BANKASI BORÇ KAPATMA KREDİSİ

Yapı Kredi Bankası aracılığıyla borç kapatma kredisi kampanyasına katılan vatandaşlar, sadece banka şubeleri aracılığıyla işlem yapabilirler. İşlemi gerçekleştirmek için size en yakın banka şubesine gidebilirsiniz. Buradan kredi başvurusu yaptıktan sonra 100000 Türk Lirasına kadar tüm banka borçlarınızı kapatarak işlem yapabilirsiniz. 100.000 Türk Lirasına kadar ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız ve bankanın kredi şartlarını taşıdığınıza inanıyorsanız, Yapı Kredi Bankası üzerinden işlem yaparak ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN