Yıkıcı deprem sonrası Tarkan'dan ağır sözler! Söylemeden edemeyeceğim diyerek açtı ağzını yumdu gözünü!

Yıkıcı deprem sonrası Tarkan'dan ağır sözler! Söylemeden edemeyeceğim diyerek açtı ağzını yumdu gözünü!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremin ardından vatandaşlar seferber olurken ünlü isimler de yardımlarıyla depremzedelerin yanında olduğunu gösterdi. Depremden etkilenen vatandaşlar için gönüllülük çalışmaları devam ederken yapılan yardımlarla bir nebze de olsa yüzlerde gülümseme oluşuyor. Yaptığı gizli yardım ile çok konuşulan Tarkan suskunluğunu bozdu. Megastar açtı ağzını yumdu gözünü. İşte ünlü şarkıcının o açıklamaları…

Tüm Türkiye'yi derinden sarsan Kahramanmaraş depreminin ardından yapılan kampanyalarda hız kesmeden devam ediyor. Birçok vatandaş yardımlar için elini taşın altına koyarken ünlü isimler de ilk günden beri yardımlarını eksik etmiyor. Haluk Levent ve Oğuzhan Uğur depremin ilk anından itibaren bölgeye yardım çalışmaları düzenlerken pek çok farklı görevle gündemde yerini aldı. Geçtiğimiz günlerde Oğuzhan Uğur, Tarkan'ın isim vermeden bağışta bulunduğunu ifade etti. Oğuzhan Uğur haberlere yansıyan olay üzerine yaptığı açıklama ile Tarkan'ın kendisine kızabileceğini belirtti. Megastar sonunda sessizliğini bozdu. İşte ünlü şarkıcının o açıklamaları…

MEGASTAR TARKAN’DAN AĞIR SÖZLER


Yaptığı gizli yardımlarla sık sık adından söz ettiren Ünlü şarkıcı Tarkan yaşanan deprem felaketinin ardından bir açıklamada bulundu. Tarkan konu hakkında kendi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda yaşanılan deprem felaketine kendisinin de çok üzüldüğünü ve gözyaşları içerisinde izlediğini belirtti. Çok kez altı çizildiğini ifade eden Tarkan, kendisinin de söylemeden geçemeyeceğini vurguladı.

tarkan-1.jpg

Tarkan, “Deprem ülkesi olan memleketimizde yetkili merciler, bilim insanlarının uyarılarına kulak verseydi ve gerekli önlemler önceden alınsaydı depremin verdiği tahribat bu boyutta yaşanmayacaktı. İhmalkarlığın bedelini bu millet yine canıyla ödedi.’’ sözlerini dile getirdi.


“MİLLETİMİZ BUNU HAK ETMİYOR”


Yaşanan deprem felaketinin ardından dikkat çeken sözler sarf eden Tarkan, sosyal medya hesabından şu sözleri dile getirdi:

"Milletçe içimiz yanarken, herkes tek yürek olmuşken, arama kurtarma ekipleri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaş günlerdir canla başla umutların sönmemesi için mücadele ederken, yetkililerden kimse samimi bir üzüntüyle elini kalbine, vicdanına koyup kabul etmiyor bu sonucun hatalarını, ihmalkarlığını. Aksine binlerce insanın ölümünden sorumlu olanlar değil yardıma koşanlar ateşe veriliyor. İnanılır gibi değil…Çok yazık…Milletimiz bunu hak etmiyor."

tarkan-deprem.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN