Sadece Gündem programında gündem değerlendirildi

Ali Bayramoğlu ve İsmet Berkan Gündemi Sadece Gündem programında değerlendiriyor... Canlı yayın 6 Nisan Perşembe günü saat 14.00 de gerçekleştiriliyor. Gündemin öne çıkan başlıkları aşağıdaki gibidir;

➣İYİ Parti lideri Akşener, partisinin İstanbul İl Başkanlığı'na yapılan saldırı için kendisinden özür dilemesini isteyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sert sözler söyledi. "El ele, omuz omuza, tarih yazmaya geliyoruz'' diyen Akşener, kürsüde kurşunları bir bir gösterip yere attı. Akşener, ''Bunca tehdide direndikten sonra şimdi bizi bu kurşun mu korkutacak. Bunca ahlaksızlığa göğüs gerdikten sonra, şimdi bizi bu kurşun mu sindirecek?" sözleriyle tepki gösterdi.

➣İktidarın 2021'de ilan ettiği 'Yeni Ekonomi Modeli' Türkiye ekonomisinde ağır bir yüke sebep oldu. Gıda enflasyonunda dünyada beşinci sırada yer alan Türkiye için sandıkta çıkan sonuç beklenirken ekonomistler seçim sonrası kim gelirse gelsin ekonomi politikalarına ilişkin belirsizliğe vurgu yaptı.

➣Sandıktan hangi sonuç çıkarsa çıksın, kısa sürede dolar kurunun çok aşağıya inmesini beklenmediğini ifade eden uzmanlar "Seçime kadar uygulanan politikaların faturası ödenecek" dedi.

➣İsrail polisi, Kudüs’te Mescid-i Aksa’ya gece yarısının ardından sabah namazında da baskın düzenleyip 200 Filistinliyi işkence ve ters kelepçe ile gözaltına aldı. Tüm dünyanın tepki gösterdiği saldırıya muhalefet liderleri de sessiz kalmadı. Saldırıyı kınayan muhalefet liderleri Filistinlilerin yanında oldukları mesajını verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN