Evgeny Grinko İstanbullu hayranlarıyla buluşuyor

Evgeny Grinko İstanbullu hayranlarıyla buluşuyor

Valse, Jane Maryam gibi eserleriyle Türkiye'de de geniş hayran kitlesi olan Rus piyanist Evgeny Grinko Murat Beşer moderatörlüğünde gerçekleşen Yüz Yüze’de sevenleriyle bir araya gelecek.

Yapı Kredi bomontiada The Populist’in Yüz Yüze sohbetlerin ocak ayı konuğu ünlü piyanist Evgeny Grinko olacak.

Valse, Jane Maryam, Serenade ve One Upon A Time gibi eşsiz eserlere sihirli parmaklarıyla hayat veren piyano dehası Grinko, müzik yazarı Murat Beşer’in ev sahipliğinde müzikseverlerle buluşacak. Evgeny Grinko, 8 Ocak Pazar günü Yapı Kredi bomontiada The Populist’te gerçekleşecek etkinlikte sıra dışı müzikal yolculuğunu davetlilerle paylaşacak.

Grinko, müzik yazarı Murat Beşer moderatörlüğünde gerçekleşen Yüz Yüze’de hayranlarıyla bir araya gelecek. Müzik listelerinde uzun süre liste başı olan birçok esere hayat veren Grinko, enstrümantal müziğin en başarılı isimleri arasında gösteriliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN