Faydasını bilen pazarda kimseye bırakmıyor! Tam bir C vitamini deposu: Hasta olmak istemeyen bol bol bundan yesin

Faydasını bilen pazarda kimseye bırakmıyor! Tam bir C vitamini deposu: Hasta olmak istemeyen bol bol bundan yesin

Kış mevsiminde artan hastalıklara şifa olacak ürün paylaşıldı. C vitamini deposu olmasıyla beraber, influenza ve grip gibi salgınlara karşı tüketilmesi öneriliyor. Faydasını bilenlerin kapış kapış aldığı bu ürünü hasta olmak istemeyenler yiyor. İşte o ürün...

Son günlerde artış gösteren korona vakalarının yanı sıra uzun zamandır acilleri meşgul eden influenza karşısında o ürünü tüketen hasta olmuyor. Hem lezzetli hem de sağlıklı avantajıyla beraber bilgileri paylaşıldı.

HASTALIKLARI DEFEDER

Halk arasında Bevketi Bostan olarak bilinen ürün oldukça zengin bir içeriğe sahiptir. A, C ve K minerallerinin yanı sıra demir ve kalsiyum bakıından zengindir. Antioksidanlarla vücudu destekleyerek sağlıklı bir beslenme sunar. Bağışıklık sistemini güçlendiren Şevketi Bostan'da bol miktarda C vitamini bulunur. Hastalıklara karşı vücudu koruyan önemli bir üründür.

urlali-sevketibostan.jpg

DİYET YAPANLARA TAVSİYE EDİLİR

Düşük kaloriye sahip olan Şevketi Bostan'ı diyet yapanlar bile rahatlıkla tüketebilir. Tokluk hissiyatı ve yüksek lif içeriği nedeniyle aşırı yeme eyleminden sizleri kurtarır. Ayrıca içerisinde bulunan potasyum kalp sağlığınız için de oldukça önemlidir. Kan basıncını düzenler ve kardiyovasküler sistemi destekler.

KANSERE KARŞI DESTEKLEYİCİDİR

Antioksidan bakımından zengin olan Şevketi Bostan, serbest radikallerle savaşı güçlendirir. Hücre hasarını azaltarak yaşlanmanın önüne geçirebilir. Özellikle kansere karşı koruma sağlayarak hayatınızı kurtaran etken bile olabilir.

img-8316.jpg

CİLT HÜCRELERİNİ YENİLER

İçeriğinde bulunan A vitaminiyle beraber cildinizi destekler. Cilt hücrelerin yenilenmesinde destekleyici görevi görür ve genç - sağlıklı bir cilde sahip olmanızı sağlar.

Mutfaktaki kullanım alanında ise yemeklere lezzetlendirici olarak koyulur. Sebze yemeklerine, salatalara, çorbalara, garnitürlere ve daha birçok alanda kullanılabilen faydalı bir üründür.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN