Şehir hastanesinden 1 yıl sonrasına randevu! Tedavi için gitmişti şok oldu: Şimdi git 2025'te gel...

Şehir hastanesine giden bir vatandaş, karşılaştığı manzara karşısında şok oldu. Tedavi için gittiği hastaneden, bir yıl sonrasına randevu alarak geri geldi. Vatandaş isyanını sosyal medya üzerinden Sağlık Bakanlığı'na duyurdu. İşte o anlar...

Tedavi olmak için şehir hastanesine giden vatandaş hayatının şokunu yaşadı. Randevu aldığı sırada kağıdın üzerindeki tarihi okuyunca gözlerine inanamadı. Randevunun tam bir sene sonrasına verildiğini iddia ederek sosyal medyadan paylaşımda bulundu.

1 YIL SONRASINA RANDEVU

Kayseri Şehir Hastanesi'nde gerçekleşen olay sosyal medyada viral oldu. Bir vatandaş endoskopi bölümünden randevu almak adına hastaneye gittiği sırada karşılaştığı manzara şoke etti. İddiaya göre 12 Ocak 2024 tarihinde gittiği hastaneden randevu alan adam, 16 Ocak 2025 tarihine randevu verildiğini söyledi.

lifestyle-illness-the-other-checklist-6.jpg

RANDEVU TARİHİNE İNANAMADI

Hastaneden 1 yıllık randevu aldığını paylaşan vatandaş isyan etti. Sosyal medya üzerinden paylaştığı video kısa sürede viral oldu. Pes dedirten iddiayla birlikte vatandaş Sağlık Bakanlığı'na seslendi.

Oda TV tarafından paylaşılan habere göre, hastasını Kayseri Şehir Hastanesi'ne götürdüğünü söyleyerek, "Dahiliye bölümü bizi endoskopi bölümüne sevk etti. Bunda bir yanlışlık var herhalde dedim ve oradaki görevli memura tarihi göstererek yanlışlık olup olmadığını sordum. O da yanlışlık olmadığını söyledi. 16 Ocak 2025 tarihinde randevuya gidilecekmiş. Bu hastama o zamana kadar bir şey gelirse o zamana kadar acaba bunun suçlusu kimdir?" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN