Lokantalara para vermeyin! Ankara'da iftar açmak isteyen burada kamelyalara koşuyor: Keşfedilmeden hemen gidin

Lokantalara para vermeyin! Ankara'da iftar açmak isteyen burada kamelyalara koşuyor: Keşfedilmeden hemen gidin

Lokanta fiyatları cep yakarken Ankara’da iftar açmak isteyen burada kamelyalara koşuyor. Hem açık hava hem de bedava olan bu yerde iftarın tadı bir başka olacak...

ESMAGÜL KOÇAK

Ankara’nın en büyük rekreasyon alanlarından olan Göksu Parkı; sosyal tesisleri, piknik alanları, oyun alanları, spor merkezleri, büfeleri ve ailece güvenle gezilecek bir yer olmasıyla dikkat çekiyor. Parkta 455 adet çardak ve 312 adet barbeküsü bulunan 4 farklı piknik alanı mevcut. Ayrıca alanda 2 adet mescit, tuvalet de bulunuyor. 1 adet Go-Kart pisti, 1 adet dağ kızağı, 1 adet tren ve su bisikletinin yer aldığı eğlence alanları ziyaretçileri güzel vakit geçirmeleri için hazır bekliyor.

goksu-parki-3.jpg

2 basketbol sahası, 2 voleybol sahası, 2 tenis kortu, 2 futbol sahasının aktif olarak kullanıldığı Göksu’da 1.546 metreküp spor alanı, 2.887 metrekare çocuk oyun alanı ile 2.201 metrekare koşu yolu bulunmaktadır. Ayrıca 9 tane yüzer iskelenin de bulunduğu 122.557 metrekare göl yüzeyi ile 185.006 metrekare çim alana sahiptir.

goksu-parki-1.jpg

RAMAZANDA DA ANKARALILARIN İLK TERCİHİ

Ankaralılara bu kadar geniş kapsamlı imkanlar sunan Göksu Parkı, başkent halkının Ramazan ayında da ilk tercihleri arasında oluyor. İftarını dışarda yapmak hem de iftardan sonra temiz havanın tadını çıkararak farklı aktivitelere katılmak isteyenler özellikle havaların güzel olduğu günlerde Göksu Parkı’ndaki kamelyalara koşuyor.

Açık alanda iftarın tadını çıkaran başkent halkı, iftardan sonra yukarıda bahsettiğimiz aktiviteleri gönüllerince yaparak doyasıya eğleniyor.

goksu-parki-2.jpg

GÖKSU PARKI’NA NASIL GİDİLİR?

Göksu Parkı’na metroyla ulaşmak için; Kızılay’dan Eryaman’a giden metro hattına binerek “Eryaman 1-2” metro durağına inerek parka ulaşabilirsiniz.

Toplu taşımayla gitmek için; EGO 531 No’lu (Etimesgut-Elvankent-Sincan-Fatih-Eryaman” otobüsleriyle de ulaşabilirsiniz.

Arabayla gitmek için; İstanbul yolu ya da çevre yolundan Eryaman’a ulaştıktan sonra, tabelaları takip ettiğinizde Göksu Parkı’na ulaşabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN