Bonucci ve Rade Krunic Ali Koç'u kesmedi! Fenerbahçe'den 2 transfer daha

Bonucci ve Rade Krunic Ali Koç'u kesmedi! Fenerbahçe'den 2 transfer daha

İtalyan stoper Leonardo Bonucci'yi kadrosuna katan Fenerbahçe Boşnak orta saha Rade Krunic'i de KAP'a bildirildi. Transferde elini çabuk tutan Ali Koç ve Mario Branco'nun takıma 2 takviye daha yapacağı belirtilirken, Sarı Lacivertli yönetimin Matheus Saldana'yla görüşmelere başladığı kaydedildi.

Süper Lig'in 16. hafta erteleme maçında Konyaspor'u gole boğan (7-1) Fenerbahçe Bonucci transferinden sonra Rade Krunic bombasını da patlattı. Sarı Lacivertli kulübün muhabirlerden Senad Ok, Ali Koç ve yönetiminin takıma iki takviye yapacağını söylerken, ünlü yorumcunun 'Bir stoper bir de kanat forvet bakılıyor' istihbarat oldukça dikkat çekti.

İşte Senad Ok'un açıklamaları:

BONUCCİ SEMBOL BİR İSİM

"Sezon başında da gündeme gelmişti Bonucci. Bonucci sembol bir isim. İtalyan futboluna yıllardır damga vurmuş bir isim. 3-4 sene önce deseydin ihtimal vermezdim. Defansif olarak böyle büyük yıldızları pek görmüyorduk. Savunmayı toparlayacağını düşünüyorum. Aslında kariyerine orta saha olarak başlıyor ama sonrasında savunmaya geçiyor. İdmana çıkacak bugün. Gaziantep'e de gidecek, idmandaki performansına göre karar verilecek. Ama bana sorarsan ben 11'de sahaya sürerdim."

gdn4i1cxsaaahjb-001.jpg

DZEKO BONUCCİ İLE GÖRÜŞTÜ

"6 ay da olsa 1.5 yıl da olsa Bonucci'nin İtalya'dan teklif almasına rağmen burayı tercih etmesi çok değerli. Dzeko'nun da transferde büyük katkısı var."

SAMET AKAYDİN FATİH TERİM'İN YANINA...

"Samet Akaydin gidiyor. Olmadı, burası ağır geldi, Fenerbahçe'de oynamak kolay değil. Yolu açık olsun."

BECO-BONUCCİ HATTI

"İlk etapta Serdar'la Bonucci'nin sahada olmasını bekliyorum. Sonrasında Becao ile Bonucci'nin bir arada oynaması daha ihtimal dahilinde bence."

RADE KRUNİC HEM LYON'UN HEM DE REAL BETİS'İN LİSTESİNDEYDİ

"Krunic bugün saat 16.00 gibi İstanbul'da olacak. Krunic kafada o kadar hazırlanmıştı ki buraya gelmeyi kafaya koymuştu. Lyon ve Real Betis de istiyordu."

FENERBAHÇE'DE KRUNİC'İ KAP'A BİLDİRDİ

Fenerbahçe, Milan'dan Rade Krunic'in transfer edildiğini duyurdu.

Yapılan açıklamada, "Ara transfer döneminde Profesyonel Futbol A Takımımızın güçlendirilmesi için çalışmalarını sürdüren kulübümüz; orta saha oyuncusu Rade Krunic ve kulübü AC Milan ile prensip anlaşmasına varmıştır. Futbolcu sağlık kontrolleri ve ileri görüşmeler için bugün İstanbul'a gelecektir." denildi.

gdohz4txaaibnrm-001.jpg

Sarı-lacivertlilerin anlaşmaya vardığı Rade Krunic ile senelik 3 milyon euro bandında sözleşmenin altına imza atması bekleniyor. Fenerbahçe Milan'a da 5 milyon euro ödeyecek. Sözleşmede bonus maddeleri de yer alıyor.

DAHA SIRADA SAVİC VAR

"Bir stoper daha olabilir. Savic 5 milyon euro istedi ve Fenerbahçe bunu çok buldu. Savic indirim yaparsa Bonucci sonrası düşünülebilir. Savic olmazsa başka bir isim de gündeme gelir."

BİR STOPER BİR DE KANAT OYUNCUSU GELECEK

"Fenerbahçe'nin 4 transfere kadar yolu var. Krunic ve Bonucci ilk 2 transfer. Kanat forvet veya golcü... Batshuayi ve Umut'tan birinin ayrılmasına göre takviye olabilir."

RYAN KENT VE JOSHUA KİNG'İN YERİNE SALDANA

Sports Digitale'de yer alan habere göre; Fenerbahçe'nin Partizan forması giyen 24 yaşındaki futbolcu Matheus Saldanha ile ilgilendiği öğrenilirken, Sarı Lacivertli kulüpte Ryan Kent'ten sonra Joshua King'e de bazı tekliflerin geldiği bildirildi. Kanat forvet transfer için kolları sıvayan Mario Branco'nun Brezilyalı oyuncunun durumunu araştırdığı belirtilirken, Saldana'nın Fenerbahçe'ye son derece sıcak baktığı kaydedildi. Partizan formasıyla 24 maçta forma giyen Matheus Saldanha 15 gol 5 asist yaptı. Saldana daha önce Bahia'da yakından tanıdığımız Hugo Rodallega ile birlikte forma giymişti.

besiktas-matheus-saldanhayi-listesine-ekledi.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN