Icardi’de maliyeti sponsor çözecek

Icardi’de maliyeti sponsor çözecek

Gelecek sezon yarışacağı tüm kulvarlarda başarı hedefleyen Galatasaray, kadro iskeletini korumak için harekete geçti. Bu doğrultuda Mauro Icardi’nin bonservisini almayı hedefleyen Sarı-Kırmızılı yönetim, maliyet porblemini sponsorlar araclığı ile çözmeye hazırlanıyor.

Geçtiğimiz sezonu Süper Lig şampiyonluğu ile tamamlayan Galatasaray’da yönetim, zaferin mimarlarını takımda tutmak için yoğun çaba harcıyor. Attığı gollerle Cimbom’u şampiyonluğa taşıyan isimlerden Mauro Icardi de bu doğrultuda yönetimin mesai harcadığı isimlerden. Geçtiğimiz sezo kiralık olarak forma giydiği Galatasaray’da performansıyla göz dolduran yıldız oyuncunun transferi için PSG ile haftalardır temaslar sürüyor.

Suudi Arabistan’dan PSG’ye iletilen tekliflerin ardından transferde zorlu bir sürece adım atan Sarı-Kırmızılı yönetim, tüm imkanlarını seferber ediyor. Cimbom, sponsporların da desteğini alarak mali açıdan aradaki farkı kapatmanın yollarını arıyor. Arjantinli forvet de Galatasaray’da kalmaya sıcak bakarken mali şartların netleşmesini bekliyor. Ayrıca Wanda Nara’nın Galatasaray yönetimine haber göndererek en kısa süre içinde görüşme talep ettiği öne sürüldü. Mauro Icardi için Galatasaray yönetiminin önümüzdeki hafta masaya oturacağı kaydedildi.

Icardi’nin şu ana kadar Suudi Arabistan kulüpleriyle herhangi bir görüşme yapmadığı da öğrenildi. Körfez ekiplerinden gelen tekliflerin yalnızca kulüpler düzeyinde kaldığı iddia edildi. Galatasaraylı yöneticilerin bu süre zarfında hem Icardi hem de Wanda ile temasları sürdürürken, her şeyin olumlu bir zemin üzerinde ilerlediği belirtiliyor. Geride bıraktığımız sezonda Galatasaray ile 24 lig maçına çıkan Mauro Icardi 22 gol, 7 asistlik istatistik yakalamıştı.

Icardi’nin gidişi göz önünde bulundurularak birinci sınıf bir forvet isteyen Sarı-Kırmızılılar, Fiorentina’dan Luka Jovic’i yakın takibine aldı. Galatasaray, Jovic’e sezon başına net 3 milyon euro teklif ediyor. Aynı zamanda Galatasaray, anlaşmayı resmileştirmek için Fiorentina’ya 8 milyon euro teklif etmeye istekli olduğu da öğrenildi. Portekiz basınından ABC gazetesinin haberine göre ise; Real Madrid’de geçirdiği süre içinde beklentileri karşılayamayan ve sonunda Fiorentina’ya geçen Sırp golcü, şimdi de Galatasaray’ın teklifi olduğunu belirtti. Bu sezon Fiorentina formasıyla 50 maça çıkan Jovic, bu maçlarda 13 gol ve 4 asist kaydetti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN