Karim Benzema'dan Başkan Macron'un teklifine ret

Karim Benzema'dan Başkan Macron'un teklifine ret

Altın Top (Ballon d'Or) ödülünü kazanan Karim Benzema, Fransa Devlet Başkanı Emmanuel Macron'dan gelen Dünya Kupası finaline birlikte gitme davetini reddetti.

Fransa Milli Takımı'na seçilen; ancak turnuvanın hemen öncesinde sakatlanan Karim Benzema'ya Fransa Devlet Başkanı Emmanuel Macron'dan final maçına katılma daveti geldi. Ancak Benzema, Macron'un bu teklifini reddetti.

DOHA'YA GİTME TEKLİFİNE RET

ESPN'in elde ettiği bilgelere göre, turnuvanın hemen başında sakatlığı nedeniyle ülkesine giden Benzema'ya başkanlık uçağıyla birlikte Doha'ya gitme teklifi geldi. Ancak Benzema, eski milli oyuncu Laurent Blanc, Zinedine Zidane ve Michel Plati'ni gibi bu teklifi kabul etmedi.

Bir başka oyuncu Lucas Hernandes'in de uçakta olmayacağı bildirildi. Macron ve eşi Brigitte'nin uçağında Paul Pogba, N'Golo Kante, Presnel Kimpembe ve Christopher Nkunku ile birlikte 1980'lerde Fransa Milli Takımının formasını giyen Alain Giresse ile Judo Olimpiyat şampiyonu Teddy Riner de olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN