Kartal'dan Fenerbahçe'ye yılın transfer çalımı: Kanarya'nın eski yıldızı Beşiktaş'a imza atıyor!

Kartal'dan Fenerbahçe'ye yılın transfer çalımı: Kanarya'nın eski yıldızı Beşiktaş'a imza atıyor!

Gelecek sezon Süper Lig'de şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen Beşiktaş, transfer çalışmalarını Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda sürdürüyor. Kartal, ezeli rakibi Fenerbahçe'ye yılın transfer çalımını atmak için geri sayıma geçti.

FATİH YÜKSEL

Geride bıraktığımız sezon Şenol Güneş'in takımın başına geçmesiyle özellikle derbi maçlarında dikkat çekici sonuçlara imza atan Beşiktaş, gelecek sezon şampiyonluk ipini göğüslemek için şimdiden kolları sıvadı. Kartal, ezeli rakibi Fenerbahçe'ye tarihi bir transfer çalımı atmak için düğmeye bastı. Siyah-beyazlı ekip, sarı-lacivertli takımın eski yıldızıyla her konuda anlaşma sağladı.

Süper Lig'de 2022-23 sezonunda ligin ikinci yarısında topladığı 43 puanla 'ikinci yarının lideri' olan Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor.

Transfer çalışmalarını tecrübeli teknik adam Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda sürdüren siyah-beyazlı ekip, Fenerbahçe'nin eski yıldızıyla her konuda anlaşmaya vardı. Yıldız futbolcunun gelecek sezon siyah-beyazlı formayı terletmesine kesin gözüyle bakılıyor.

ANLAŞMA TAMAM

Gelen kulis bilgilerine göre; Beşiktaş, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiliz ekibi Hull City formasını terleten milli yıldız Ozan Tufan ile anlaşmaya vardı. İki kulüp arasındaki pazarlıkların devam ettiği belirtilirken Şenol Güneş'in Ozan Tufan'ın transferinde ısrarcı olduğu belirtildi.

Daha önce Bursaspor ve A Milli Takım'da Şenol Güneş ile çalışan yıldız futbolcunun tecrübeli teknik adam faktörü nedeniyle siyah-beyazlı formayı terletmek istediği ileri sürüldü.

Bu sezon Hull City formasıyla toplamda 44 resmi maça çıkan Ozan Tufan, 8 golle takımını katkı sağladı. 28 yaşındaki yıldız futbolcunun transferinin kısa süre içerisinde olumlu olarak neticelenmesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN