Trabzonspor'da Uğurcan Çakır şoku! Galler maçında sakatlanmıştı! Milli eldivenden kötü haber...

Trabzonspor'da Uğurcan Çakır şoku! Galler maçında sakatlanmıştı! Milli eldivenden kötü haber...

Dün akşam A Milli Takım'ın Galler ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmada sakatlık yaşayan başarılı kaleci Uğurcan Çakır'dan kötü haber geldi. Yıldız eldivenden gelen kötü haber bordo-mavili camiada derin üzüntü yarattı.

EURO 2024 Elemeleri D Grubu'nun son maçında deplasmanda Galler ile karşılaşan A Milli Takım, rakibi ile 1-1 berabere kalarak grup aşamasını lider tamamlayarak tarihinde ilk kez bir Avrupa Şampiyonası'na lider olarak katıldı. Karşılaşmada A Milli Takım kalesini koruyan Uğurcan Çakır, yaşadığı sakatlık nedeniyle 33. dakikada sahayı terk ederek yerini Altay Bayındır'a bıraktı. Sağlık durumu merak konusu olan milli eldivenden kötü haber geldi.

Galler karşılaşmasında yaşadığı sakatlık nedeniyle 33. dakikada oyundan alınan başarılı file bekçisi Uğurcan Çakır'dan kötü haber geldi. Trabzonspor'un yıldız eldiveninden gelen kötü haber bordo-mavili camiada derin bir üzüntü yarattı.

27 yaşındaki başarılı eldivenin sağlık durumu hakkında bir açıklama yayınlayan bordo-mavili ekip, söz konusu açıklamada "A Milli Takımımızın Galler ile oynadığı maç sırasında sakatlanarak oyundan çıkan Kaptanımız Uğurcan Çakır’ın durumu milli takım sağlık ekibiyle anında iletişime geçilerek takip edilmiştir. Oyuncumuzun bugün sponsorumuz Acıbadem Maslak Hastanesi'nde yapılan muayene ve MR görüntülenmesi sonucunda sol diz arka bölgesindeki kas içinde darbeye bağlı kanama tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanılmıştır" ifadelerini kullandı.

Trabzon yerel basınından gazeteci Hasan Tuncel'in aktardığına göre; Bordo-mavili ekibin yıldız ismi, en az 1 hafta sahalardan uzak kalacak.

Bordo-mavili ekibin bu hafta Sivasspor'a konuk olacağı karşılaşmada kaleyi Muhammet Taha Tepe'nin koruması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN