Trabzonspor'un eski hocası takımı içeriden vuruyor! Trabzon'un genç yıldızını yeni takımına getiriyor

Trabzonspor'un eski hocası takımı içeriden vuruyor! Trabzon'un genç yıldızını yeni takımına getiriyor

Trabzonspor’un eski hocası Nenad Bjelica takımı içeriden vuruyor! Union Berlin’in başına geçen Bjelica Trabzonspor'un genç yıldızını yeni takımına getiriyor...

Trabzonspor'dan ayrılarak Union Berlin'in başına geçen Hırvat teknik direktör Nenad Bjelica, eski oyuncusu Enis Bardhi'yi Almanya'nın Bundesliga ekibi Union Berlin'de görmek istiyor.

enis-bardhiye-teklif-1.webp

Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Trabzon'da mutlu olduğunu ancak sürekli oynayabileceği bir takıma gitme düşüncesine sıcak bakan Enis Bardhi'nin transferi için ilerleyen günlerde beklenen kulübe resmi teklifin rakamına bağlı olarak yönetim kurulunun bir karar vereceği öğrenildi.

enis-bardhiye-teklif-2.webp

Trabzonspor, Levante'den 3 milyon Euro'ya transfer ettiği 28 yaşındaki orta saha oyuncusunu uygun bir bedelle elden çıkarmak istemiyor.

enis-bardhiye-teklif-3.webp

12 maçta 2 gol ve 2 asistle takımına katkı sağlayan Bardhi, sözleşmesi 2025 yılında sona erecek. Trabzonspor forması altında toplam 54 maça çıkan Kuzey Makedonyalı oyuncu, 2797 dakika süre alarak 9 gol ve 2 asistle önemli bir performans sergiledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN