Arabasıyla fellik fellik gezenler yandı! Haritalar'dan eşleri küstürecek özellik: Nereye gittin? Liste liste ortaya dökecek

Arabasıyla fellik fellik gezenler yandı! Haritalar'dan eşleri küstürecek özellik: Nereye gittin? Liste liste ortaya dökecek

Arabasıyla bir oraya, bir buraya gezenler yandı! Google Haritalar'dan eşleri birbirine düşürecek özellik! 'Nereye gittin?', 'Orada ne arıyordun?' sorularına hazır olun! Liste liste ortaya dökecek...

Google Haritalar, yeni gizlilik güncellemesiyle kullanıcılara daha fazla kontrol imkanı tanıyacak. Bu güncelleme ile geçmişteki aramaları ve fotoğrafları tek seferde silme özelliği kullanıcıların karşısına çıkacak.

GİDİLEN KONUMLAR TEK BİR YERDEN GÖRÜLEBİLECEK

google-haritalar-1.webp

Güncelleme ile birlikte, kullanıcılar geçmişte gittikleri yerleri, ziyaret tarihlerini ve geçirdikleri süreyi tek bir merkezi konumda görebilecekler. Ayrıca, arama geçmişini, yol tariflerini ve paylaşımları tek bir yerden silebilecekler. Kullanıcılar, yaptıkları işlemleri tek tek veya tek seferde tamamını silebilecekleri bir pencere ile kolayca yönetebilecekler.

Google'ın duyurusuna göre, güncellemeyle birlikte bir konum hakkında yapılan fotoğraflar, incelemeler, geri bildirim raporları, kayıtlı listeler gibi veri paketini oluşturan birçok bilgiyi kullanıcılar görebilecekler. Ayrıca, mavi noktaya dokunulduğunda açılan zaman çizelgesi ve konum geçmişi özellikleri için yeni bir ayarlar menüsü kullanıcıların hizmetine sunulacak.

DOĞRUDAN CİHAZINIZA KAYDEDECEK

google-haritalar-2.webp

Silme aracı ve mavi nokta menüsü, önümüzdeki haftalarda Android ve iOS telefonlarda kullanıma sunulacak. Ayrıca, gelecek yıl içinde kullanıcılara sunulacak bir özellikle, zaman çizelgesi kayıtlarını doğrudan cihazlara kaydetme imkanı tanıyacak. Bu özellik, kullanıcıların iz bırakmak istememeleri durumunda verilerini doğrudan cihazlarına kaydetmelerine olanak sağlayacak.

Google, konum geçmişiyle ilgili bir diğer değişiklik olarak otomatik silme işlevini 18 aydan 3 aya indirdi. Ancak kullanıcılar, varsayılan ayarları değiştirerek daha uzun bir süreye geri dönebilirler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN