iOS kullanıcılarını sevindirecek haber Whatsapp'tan geldi! Artık kendi çıkartmalarınızı oluşturabileceksiniz

iOS kullanıcılarını sevindirecek haber Whatsapp'tan geldi! Artık kendi çıkartmalarınızı oluşturabileceksiniz

Whatsapp, iOS kullanıcılarını sevindirecek haberini duyurdu! iOS kullanıcıları artık Whatsapp'ta kendi çıkartmalarını oluşturabilecek! İşte ayrıntılar...

WhatsApp, iOS kullanıcıları için özel bir güncelleme ile çıkartma oluşturucu özelliğini tanıttı. Bu yeni özellik sayesinde, kullanıcılar iOS 17 veya daha yeni sürümlerine sahipse sohbetlerini daha eğlenceli hale getirebilecekler. Ancak, bu özellik şu an için sadece iOS 17 veya üzeri sürümleri destekliyor. Ancak Android kullanıcıları bu özellikten henüz yararlanamıyor.

WHATSAPP'TAN KENDİ ÇIKARTMANIZI OLUŞTURABİLECEKSİNİZ

whatsapp-ios-cikartma.jpg

WhatsApp'ın iOS 17 ve üzeri sürümleri için getirdiği çıkartma oluşturucu özelliği ile kullanıcılar, seçtikleri görsellerden çıkartma oluşturabilecekler. Çıkartma oluşturma işlemi sırasında, galeriden seçilen bir görsel üzerine çizim yapma veya metin ekleyebilme özelliği de sunuluyor. Bu, kullanıcıların çıkartmalarını kişiselleştirmelerine olanak tanıyacak.

Nasıl yapılır?

iOS kullanıcıları, bu özelliği kullanmak için aşağıdaki adımları takip edebilirler:

  1. Çıkartma tepsisini açın.
  2. "Çıkartma Oluştur" seçeneğini seçin.
  3. Galeriden bir görsel seçin.
  4. Seçilen görseli kesip biçimlendirme, metin ekleyerek veya çizim yaparak çıkartmanızı özelleştirin.

Ayrıca, kullanıcılar çıkartma tepsisini açıp, mevcut çıkartmaları düzenlemek için uzun basarak veya "Çıkartmayı Düzenle" seçeneğini seçerek önceden oluşturulmuş çıkartmaları da düzenleyebilirler.

Bu yeni özellik, WhatsApp'ın iOS kullanıcılarına çıkartmalarını kişiselleştirme ve sohbetlerini daha eğlenceli hale getirme konusunda daha fazla esneklik sunuyor. Ancak, bu özelliğin yalnızca iOS 17 ve üzeri sürümleri desteklemesi, bazı kullanıcıları bu güncellemenin dışında bırakabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN